Rochia lungă

Indiferent dacă este cu sau fără imprimeuri, vaporoasă sau colorată, rochia lungă reprezintă un must have în zilele călduroase de vară. Rochiile lungi sunt minunate atât pentru siluetele perfecte, cât şi pentru cele cu mici probleme. Îţi maschează perfect defectele şi te pun în valoare, dacă ştii ce model să porţi!
Un stilist priceput ne sfătuieşte cum putem ascunde defectele cu ajutorul rochiei maxi… Prin urmare, în cazul picioarelor groase, acesta ne recomandă o rochie lungă şi neapărat vaporoasă ce va masca cu succes anumite neplăceri precum genunchi groşi sau picioare nu tocmai drepte sau o inestetică celulită. Mai departe, tot el ne invaţă cum să procedăm în cazul în care ne ʺluptămʺ cu o burtică proeminentă: rochiile lungi, iuni sau imprimate cu elemente florale sunt ideale. Referitor la acest aspect, nu e recomandat să porţi bluze sau rochii mulate peste burtică, deoarece arată inestetic, ci numai haine lejere. În cazul in care eşti prea scundă, îţi poţi masca defectul cu o rochie lungă purtată în combinaţie cu platforme. În cazul în care silueta îţi permite, poţi imbrăca rochii lungi, mulate pe corp.
Ca şi accesorii poţi alege o brăţară lată, un colier lung şi un coş de mărime medie. Dacă esti mai plinuţă, stilistul este de părere că rochiile lungi iuni, fără imprimeuri stridente sunt cele mai indicate. Nuanţele de crem şi culorile de inspiraţie safari sunt cele mai potrivite. Pentru această vestimentaţie, ca şi încălţări, el recomandă platformele medii.

În concluzie, rochiile verii 2012 exprimă eleganţă, simplitate şi feminitate dar nu în ultimul rând, confort. Designerii ce au conceput această piesă vestimentară s-au gândit ca înainte de toate, corpul să se simtă admirat si nu expus. Acest fapt presupune că acest tip de rochie pune accent pe trăsătura feminităţii. Lucrul acesta face mai uşoară alegerea unei rochii de acest gen indiferent de silueta fiecăreia dintre noi, femeile.

Picture of Iustina C.

Iustina C.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola