Revolut lansează primul său credit de nevoi personale. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească românii

revolut lanseaza primul sau credit de nevoi personale

Revolut face un nou pas important în lumea financiară și anunță lansarea primului său credit de nevoi personale. Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească românii, care este suma maximă care poate fi solicitată, cum se face acest lucru și în cât timp poți avea banii în cont.

Revolut a anunţat lansarea ofertei sale de creditare pe piaţa românească

Românii care intenționează să aplice pentru un credit de nevoi personale trebuie să știe că o pot face de acum și de la Revolut. Aplicația financiară globală a anunțat că lansează primul produs de împrumut pentru clienții din România. Aceștia pot solicita până la maximum 125.000 lei în doar câțiva pași simpli, direct din aplicația mobilă, scrie Agerpres.

Contractul de credit se semnează cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile ajung în doar câteva minute în contul solicitantului. De asemenea, prin intermediul aplicației, clienții vor putea să modifice data de rambursare lunară, să efectueze rambursări parţiale sau totale direct din aplicaţie şi să îşi verifice extrasul de credit în orice clipă.

În ceea ce privește costurile, Gabriela Simion, director general al sucursalei Revolut din România, dă asigurări că totul este transparent. Singurul cost care se percepe este dobânda aferentă creditului. Nu există alte comisioane, precum cele de emitere şi pentru rambursare anticipată şi nici alte costuri ascunse.

Cui se adresează produsul de creditare în prezent

Deocamdată, împrumutul se adresează clienţilor Revolut cu istoric de creditare și al căror venit se poate verifica online, însă este un proces ce are loc pe etape și pe în viitorul apropiat, asigură Gabriela Simion, vor fi adăugate şi alte categorii acceptate.

„Produsul este oferit doar în moneda locală RON, cu dobândă fixă pe toată perioada creditului, şi o durată de maximum 60 de luni. Ca şi în cazul altor produse Revolut, ne gândim mai întâi la clienţi şi ne străduim să le oferim o experienţă de management al finanţelor personale complet diferită. Produsul nostru este disponibil 24/7 în aplicaţie.

Clienţii au libertatea de a accesa creditul cu uşurinţă oricând au nevoie de bani şi pentru suma de care au nevoie, fără bătăi de cap sau comisioane suplimentare, atunci când obţin un împrumut sau îl rambursează.”, a spus Gabriela Simion.

În ceea ce privește rata dobânzii, aceasta este fixă pe toată perioada de creditare şi variază între 6,99% şi 15,59%, în funcţie de profilul pe care îl are clientul. Un alt avantaj este faptul că împrumutul se poate solicita din aplicație de oriunde, oricând, fără a fi nevoie să te deplasezi la bănci.

Cu peste 2 milioane de clienţi persoane fizice, România se înscrie pe lista țărilor europene unde Revolut Bank lansează acest credit de nevoi personale, după Polonia, Lituania şi Irlanda.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola