Cauta
Adauga
Sign In

Rencontres XXV. Poezie si lansare de carte la Paris Cafe, 2 noiembrie

Rencontres XXV. Poezie si lansare de carte la Paris Cafe, 2 noiembrie

Sambata, 2 noiembrie, ora 17:00 la Paris Cafe va avea loc o lansare de carte, astfel Claudiu Komartin își va lansa cel mai recent volum, Cobalt, una dintre cele mai dezbătute cărți de poezie din 2013. Alaturi de autor vor prezinti si tinerii poeți Radu Nițescu, Vlad Pojoga și Florin Buzdugan.
Claudiu Komartin (n. 1983) a publicat patru volume de poezie, dintre care cel mai recent, Cobalt, la Casa de Editură Max Blecher, în mai 2013. Pentru a doua sa carte, Circul domestic (2005), a primit Premiul Academiei Române pentru poezie. Poemele sale au fost traduse și publicate în mai multe limbi, cea mai importantă apariție de până acum fiind antologia bilingvă Und wir werden die Maschinen für uns weinen lassen, tradusă în limba germană de Georg Aescht și apărută în 2012 la Viena. Claudiu Komartin a tradus poezie și proză din franceză, engleză și italiană, este fondatorul clubului de lectură Institutului Blecher și redactor-șef al revistei Poesis internațional.
Radu Nițescu (n. 1992) este în ultimul an la Litere, în București. A debutat în 2012, la Casa de Pariuri Literare, cu volumul de poezie Gringo, fiind salutat ca unul dintre cei mai talentați și mai promițători poeți din ultimii ani. Nițescu a avut lecturi în toate cenaclurile și festivalurile importante din țară și scrie febril la cea de-a doua sa carte.
Vlad Pojoga (n. 1993) este student și membru al uneia dintre cele mai active și mai performante grupări literare din ultima vreme, Zona nouă, la Sibiu. Redactor-șef al revistei Zona nouă (din care au apărut deja trei numere) și PR Manager al Casei de editură Max Blecher, Pojoga a tradus din Limba Engleză
două romane de Chuck Palahniuk și lucrează la volumul său de debut.
Florin Buzdugan (n. 1991) a fost, în 2012, premiantul secțiunii manuscrise la Concursul Național “Porni Luceafărul” de la Botoșani. Ca urmare, a debutat cu volumul de poezie mai mult de trei cuvinte, publicat anul trecut de editura Junimea din Iași. A absolvit Facultatea de Litere la Galați, iar în prezent urmează studii de masterat la București.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola