Regalul Vienez ajunge la Galati pe 11 decembrie

Dacă vă este dor de nemuritoarele valsuri ale lui Strauss, nu pierdeţi spectacolul Regal Vienez. Valsurile, dar şi alte secvenţe muzicale bine cunoscute, vor prinde viaţă sub bagheta legendarului dirijor Daniil Zaharov, într-o interpretare care va deborda de pasiune şi culoare.
Regalul Vienez va fi insufleţit de vocea vibrantă a Marinei Raddis – Prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău, iar împreună cu Eastern Royal Orchestra va sosi în țara noastră binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.
Pe 11 decembrie Regalul Vienez va învălui în acroduri de vals scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Biletele pentru acest spectacol se gasesc la casa de bilete a teatrului si online pe www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.
Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg revine de mai bine de un deceniu în ţara noastră. Condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Rachenko din Moscova, orchestra internaţională compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă va întreprinde un turneu în marile oraşe europene.
Regalul Vienez este un spectacol foarte iubit, deoarece este genul de eveniment la care publicul devine parte din show. Prin dinamica extraordinară a reprezentaţiei, orchestra cucereşte spectatorii, care se transformă în parte activă a showului, animând cu aplauze furtunoase evoluţia spectacolului.
Dirijorul Daniil Zaharov explică: “publicul din România este incredibil de receptiv. Se întâmplă adesea ca spectatorii să fie cei care dictează tempoul spectacolului, eu nefăcând decât să duc mai departe spre orchestră indiciile lor.”

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola