Record de viteză pe o zonă cu limita de 50 de km/h. Ce amendă a primit șoferul

Un șofer a stabilit un record de viteză pe o porțiune de drum unde ar fi trebuit să circule cu maxim 50 de km/h.

Concret, un șofer în vârstă de 22 de ani, din Târgu Mureș, a rulat cu 195 de km/h pe o porțiune a drumului unde se putea circula cu 50 de km/h. Incidentul s-a petrecut în seara de luni, 20 decembrie, la ora 23:58.

Poliția Română a semnalat acest caz pe Facebook și l-a oferit drept exemplu de „Așa nu!”.

Ce amendă a primit șoferul vitezoman

Polițiștii au anunțat că șoferul a fost amendat cu 2.900 de lei. De asemenea, permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

„Oare ar trebui să fie tratată ca o glumă această faptă? NU, nu ar trebui! Noi zicem așa: să conduci cu viteza de 195km/h, pe un sector de drum limitat la 50km/h, este un adevărat pericol, domnule conducător auto!”, se arată în postarea Poliției Române.

Anul acesta a fost stabilit un record de viteză pe o autostradă din România. Pe 22 august, un șofer a fost înregistrat de radar în timp ce circula cu o viteză de 288 de kilometri pe oră pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu.

Citiți articolul original pe Promotor

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola