Razer dezvăluie o nouă gamă de echipamente de streaming pentru cei creativi

razer 1

Razer şi-a extins gama de produse destinate streamerilor cu noi dispozitive în această săptămână şi includem aici microfonul Razer Seiren BT, Razer Audio Mixer şi Razer Key Light Chroma. Aceste periferice de streaming oferă extra flexibilitate şi posibilitatea de a deveni mai creativi atât creatorilor de conţinut, cât şi streamerilor de jocuri mobile.

Audio Mixer şi Key Light Chroma sunt gândite pentru streamerii de desktop, dar microfonul wireless Seiren BT este gândit pentru cei care folosesc smartphone-uri pentru a realiza streamuri cu jocuri. Avantajele acestor produse includ dimensiunile reduse, o captare excelentă a sunetului pentru microfonul Seiren BT de exemplu. El duce streaming-ul mobil la un nou nivel, oferind captare precisă şi clară a vocii, pentru mai multă liberate a streaming-ului IRL (In Real Life).

razer 4

Razer Seiren BT se poate conecta prin Bluetooth şi este compatibil cu majoritatea aplicaţiilor de streaming populare. Oferă libertate completă de mişcare streamerilor, oferind şi o tonalitate caldă şi bogată a vocii, atât prin microfonul omnidirecţional, dar şi un software puternic care atenuează zgomotele din jur. Prin Seiren BT streamerii pot deveni creativi cu setup-ul lor, putând folosi şi selfie stick-uri sau alte accesorii, fără să se îngrijoreze că se vor încurca în cabluri.

Microfonul are un design care permite ataşarea uşoară, permiţându-le utilizatorilor să folosească cadre largi şi să se poziţioneze la distanţă de telefonul mobil, fără să renunţe la calitatea audio de top. Se livrează alături de bureţi antivânt pentru exterior şi interior.

razer 2

Razer Audio Mixer este o soluţie single box pentru streaming, cu intrări directe şi software puternic pentru a controla mixajul live. Este un mixer audio analog cu 4 canale personalizabile. Astfel streamerul poate controla simultan mai multe surse audio prin ajustarea individuală a volumului fiecăreia dintre ele, prin oprirea sunetului anumitor canale şi adăugarea de efecte chiar.

razer 3

Razer Key Light Chroma este o soluţie tip Chroma, care va permite să accesaţi multiple setări de iluminare, sincronizarea iluminării cu notificări de pe stream şi aduce un panou luminos, ce afişează până la 16.8 milioane de culori pentru a crea atmosfera. Are un sistem de prindere pe birou cu care vine la pachet, cu o articulaţie rotativă tip bila.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

  • Razer Seiren BT – 109,99 Euro – Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați
  • Razer Key Light Chroma – 299,99 Euro – Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați
  • Razer Audio Mixer – 259,99 Euro – Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola