Cauta
Adauga
Sign In

Vineri, 29 iulie 2011, Club Divino va asteapta la o seara incendiara cu Raoul Russu. Bilete: fete – 10 lei, baieti – 20 lei. Informatii si rezervari la 0731 80 80 70.
A fost intotdeuna pasionat de muzica electronica si nu i-a fost deloc usor sa se lanseze pe piata romaneasca imediat dupa Revolutie. Si-a construit insa succesul in timp prin multa munca si perseverenta. Primul sau atu a fost chiar talentul. Acesta, plus o doza mare de rabdare l-au ajutat sa urce in top-urile din intreaga tara si sa construiasca un adevarat brand din numele sau, Raoul Russu.
La sfarisitul anilor `90 Raoul si-a incropit, un studio de inregistrare/compozitie in locuinta sa, pe care cu timpul l-a dotat cu echipament performant si la zi. Fara sa exageram, putem spune ca el a fost printre primii Dj din Romania care a abordat stilul house. Raoul Russu este cunoscut inca de pe vremea legendarului club Karma – unul dintre primele cluburi cu muzica electronica din Romania. Dj, dar si producator de succes, a castigat in 2005 primul loc la editia din Romania a “Heineken Music Thirst” – cel mai titrat concurs de DJ la nivel mondial.
Cariera sa ca si compozitor a fost deasemenea incununata de success. Prima melodie, “Tribal”, a fost lansata in 1999.
Pentru că dorea ca muzica sa, sa fie “gustata” nu numai de iubitori de muzica house, in 2002 Raoul si-a lansat albumul de debut intitulat simplu “DJ Raoul”.
Cel de-al doilea album semnat Raoul Russu, a aparut la inceputul anului 2006 si a surprins placut publicul prin sound-ul sau original. Piesa Release The Fire feat. Brad Vee Johnson a fost de departe cea mai apreciata de pe intreg albumul!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola