Raoul Russu @ Club Divino, 29 iulie

Vineri, 29 iulie 2011, Club Divino va asteapta la o seara incendiara cu Raoul Russu. Bilete: fete – 10 lei, baieti – 20 lei. Informatii si rezervari la 0731 80 80 70.
A fost intotdeuna pasionat de muzica electronica si nu i-a fost deloc usor sa se lanseze pe piata romaneasca imediat dupa Revolutie. Si-a construit insa succesul in timp prin multa munca si perseverenta. Primul sau atu a fost chiar talentul. Acesta, plus o doza mare de rabdare l-au ajutat sa urce in top-urile din intreaga tara si sa construiasca un adevarat brand din numele sau, Raoul Russu.
La sfarisitul anilor `90 Raoul si-a incropit, un studio de inregistrare/compozitie in locuinta sa, pe care cu timpul l-a dotat cu echipament performant si la zi. Fara sa exageram, putem spune ca el a fost printre primii Dj din Romania care a abordat stilul house. Raoul Russu este cunoscut inca de pe vremea legendarului club Karma – unul dintre primele cluburi cu muzica electronica din Romania. Dj, dar si producator de succes, a castigat in 2005 primul loc la editia din Romania a „Heineken Music Thirst” – cel mai titrat concurs de DJ la nivel mondial.
Cariera sa ca si compozitor a fost deasemenea incununata de success. Prima melodie, „Tribal”, a fost lansata in 1999.
Pentru că dorea ca muzica sa, sa fie „gustata” nu numai de iubitori de muzica house, in 2002 Raoul si-a lansat albumul de debut intitulat simplu „DJ Raoul”.
Cel de-al doilea album semnat Raoul Russu, a aparut la inceputul anului 2006 si a surprins placut publicul prin sound-ul sau original. Piesa Release The Fire feat. Brad Vee Johnson a fost de departe cea mai apreciata de pe intreg albumul!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola