„Pușlamaua de la etajul 13”

Seara de duminică, 23 septembrie, poate fi petrecută într-un mod relaxant și în același timp, educativ, urmărind piesa de teatru „Pușlamaua de la etajul 13”, care va avea loc la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, începând cu ora 19.00. Subiectul se învârte în jurul tinerei Linda, care nu e deloc o pușlama, ci o fata care este prinsă într-o drama familială.

Părinții ei sunt separați, mama ei muncește în Japonia și apoi în Spania, unde dansează la bară, iar Linda, la 13 ani, a rămas singură cu bunicul. Aici, numărul 13 o urmărește pe fată în toate privințele: are 13 ani, stă la etajul 13, la apartamentul 13 și e născută în data de 13.

Acesta este un spectacol care ilustrează drama prin care trec acei copii care sunt lăsați acasă de părinții care pleacă să lucreze în străinătate. Vă va cutremura, vă va frământa, vă va face să vă gândiți la copii de lângă voi, care sunt ai nimănui, fără părinți.

Din distribuție fac parte: Petronela Buda, Veronica Păpușă, Petrică Păpușă, Gheorghe V. Gheorghe, Svetlana Friptu, Aureliu Bâtcă, Ana – Maria Ciucanu și Geogre Breabăn. Prețul biletelor este: aduți – 18,90 de lei, elevi studenți, pensionari – 10 lei și grupurile organizate de minimum 40 de persoane – 8,40 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola