„Puşlamaua de la etajul 13”, pe 28 martie, la Dramatic

Sâmbătă, 28 martie, începând cu ora 19.00 la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” iubitorii de teatru sunt asteptati la spectacolul „Puşlamaua de la etajul 13”, de Mircea M. Ionescu.

Regia aparţine lui Vili Perveli Nikolov, iar din distribuţie fac parte: Petronela Buda, Gheorghe V. Gheorghe, Veronica Păpuşă, Petrica Păpuşă, Svetlana Friptu, Carmen Albu, Aurel Bâtcă şi George Breabăn. Scenografia este asigurată de Nicolai Mihăilă, sufleur va fi Elena Ghinea.
„Puşlamaua de la etajul 13″ aduce in faţa publicului problemele grave ale societatatii actuale in care traim. Piesa abordează problema migraţiei românilor şi responsabilitatea care cade pe umerii copiilor lăsaţi acasă. Linda, personajul principal, este o fetiţă care stă la etajul 13, la apartamentul 13, e născută pe data de 13 şi, are o familie aflata in plina destramare. Ea viseaza, ca toti copiii, dar visele ii sunt spulberate.
Ideea suicidului ii vine in minte in momentul cand problemele o coplesesc, crezand ca sinuciderea este unica solutie. Personajul isi doreste sa-si poata urma visul. Pana la urma reuseste. De fapt, Linda nu este o puşlama, ci o tânără care trăieşte o dramă familială cumplită.
Textul a câştigat Premiul I la Concursul de dramaturgie românească organizat în premieră, în toamna anului 2011, la Galaţi, în cadrul Festivalului Naţional de Comedie. Premiera spectacolului a avut loc în 10 martie 2012. Pretul unui bilet pentru acest spectacol este de 18,90 lei pentru adulţi și 10 lei pentru elevi, studenţi si pensionari.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola