Cauta
Adauga
Sign In

Proiectul „Hai cu noi pe munte!”

Proiectul „Hai cu noi pe munte!”

Pentru toti tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, carora le place muntele si care vor sa invete despre echipament, orientare, catarare, ce pericole poate ascunde muntele, dar si sa puna in practica toate acestea, Asociația pentru Turism și Ecologie Club Albatros Galați organizeaza cea de-a treia editie a scolii de munte „Hai cu noi pe munte!”.

Inscrierile pentru acest curs se fac pana la data de 17 aprilie, accesand site-ul http://goo.gl/forms/WwDYx4x4sF si completand formularul de inscriere. Numarul locurilor este limitat. Sunt considerati inscrisi doar cei ce au completat formularul din descrierea acestui eveniment.
Astfel, incepând cu data de 21 aprilie 2015 tinerii interesati sunt invitati să participe la cursurile teoretice, aplicațiile practice și turele de inițiere în cadrul acestui proiect. Important este si faptul ca acest curs este gratis, tot ce organizatorii cer este ca cei inscrisi să doneze simbolic o carte pentru o bibliotecă dintr-un sat din Delta Dunării.
Cursurile incep pe 21 aprilie, cand, va avea loc primul curs, care va cuprinde informatii despre echipament, pe 26 aprilie va urma si aplicatia practica pentru primul curs (in Galati). Cel de-al doilea curs incepe pe 28 aprilie si cuprinde informatii despre pericolele care pot fi intalnite pe munte.
În data de 5 mai va avea loc cel de-al treilea curs, denumit Orientare pe munte si primii pasi in catarare, urmand ca la data de 10 mai sa aibe loc si plicatia practica pentru al treilea curs (in Galati/Braila).
Al patrulea curs, despre conduita pe munte se va desfasura pe 12 mai, iar aplicatia finala, care reprezinta de fapt tura in Muntii Macinului se va desfasura pe 16 si 17 mai. Anul trecut, Asociația pentru Turism și Ecologie Club Albatros Galați a împlinit 27 de ani de mers pe munte , ani in care a organizat și participat la expediții, concursuri montane, remarcări, ecologizări și plantări, dar accentul a fost tot timpul pus pe educația tinerilor, pe dezvoltare personală în natură, metoda preferata fiind sportul.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola