Proiect educational – Galaţi Summer University

Galaţi Summer University este un proiect educaţional, realizat de Liga Studenţilor din Galaţi, în parteneriat cu Univesitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin care se propune introducerea viitorilor studenţi în mediul universitar gălăţean, precum şi familiarizarea acestora cu partea didactică (cursuri, laboratoare, seminarii), sau cu partea de educaţie non-formală, necesară pentru o dezvoltare personală completă.

În cadrul acestei activităţi, elevii vor fi cazaţi într-un cămin studenţesc, vor servi masa la cantină, vor participa la activităţi didactice susţinute de profesori universitari, se vor familiariza cu sălile de curs, precum şi cu întregul campus universitar şi vor interacţiona cu mişcarea studenţească.
Aceştia vor putea vedea câte puţin din specificul fiecărei facultăţi, urmând ca atunci când vor ajunge la finalul clasei a XII-a, să aibă o imagine de ansamblu asupra posibilităţilor pe care le ofera Facultăţile din Universitatea “Dunărea de Jos” şi să poată alege cel mai potrivit domeniu de studiu.
De asemenea, ei vor participa la activităti de educaţie non-formală, precum team-building-uri, training-uri de comunicare, time-management şi alte domenii de interes general, care le vor facilita dezvoltarea personală şi profesională.
Pentru înscrierea la şcoala de vară desfăşurată la Universitatea “Dunarea de Jos” este necesară completarea unui formular,  însoţit de acordul unuia dintre părinţi, pana la data de 1 mai 2015. De asemenea este necesara achitarea unei taxe de 100 lei. Evenimentul se va desfășura in perioada 12 iulie – 20 iulie 2015.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola