Programul spectacolelor din luna aprilie de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”

Program lunar Teatrul GULLIVER Aprilie 1 web

Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” a pregătit pentru luna aprilie noi reprezentații atractive și pline de farmec, inclusiv ale celui mai nou spectacol al teatrului, care tocmai a avut premiera, ”Alice în Wonderland”.

Programul spectacolelor de la Teatrul ”Gulliver” din următoarea lună se remarcă prin diversitate, cuprinzând toate grupele de vârstă, de la cei mai mici spectatori de teatru: 0-3 ani care se vor bucur a de ineditul spectacol-instalație ”De mână cu tine”, la obișnuitul public de duminică dimineață, dar și tinerii și adolescenții care sunt așteptați la reprezentațiile special dedicate lor ale spectacolului ”Alice în Wonderland”, de la ora 19:00.

Reprezentațiile programate în aprilie la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” sunt următoarele:

  • Duminică, 2 aprilie, ora 10:30, spectacolul ”Croitorașul cel Viteaz”
  • Duminică, 9 aprilie, ora 10:30, spectacolul ”Vrăjitorul din Oz”
  • Vineri, 21 aprilie, ora 19:00, spectacolul ”Alice în Wonderland
  • Duminică, 23 aprilie, ora 10:30, spectacolul ”Punguța cu doi bani”
  • Duminică, 30 aprilie, ora 10:30, spectacolul ”De mână cu tine
  • Duminică, 30 aprilie, ora 19:00, spectacolul ” Alice în Wonderland

Luna aprilie marchează, totodată, debutul lucrului la alte două noi proiecte, asigurând îmbogățirea repertoriului ”Gulliver” cu noi spectacole pentru copii.

Astfel, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” continuă să inițieze, să dezvolte și să ofere o varietate de experiențe artistice inedite, complexe, moderne și încântătoare publicului spectactor.

Biletele pentru spectacole Teatrului ”Gulliver” se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola