Programul „Euro 200” se va derula şi în anul 2015

Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare se va derula şi în anul 2015.

Astfel, elevii sau studenții gălăţeni ai învățământului de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie, si îşi doresc un calculator, au posibilitatea să depună cereri în cadrul Programului naţional „Euro 200” . Ajutorul se acordă o singură dată în cadrul unei familii.
Pentru obținerea ajutorului aferent achiziționării unui calculator, beneficiarii trebuie sa depuna o cerere la unitatea/instituția de învățământ la care este înscris elevul/studentul până pe 21 aprilie, urmând ca apoi să se efectueze anchetele sociale.
În perioada 19-28 mai, cererile vor fi centralizate la nivel naţional. Stabilirea numărului de beneficiari se realizează în ordinea crescatoare a venitului brut lunar pe membru de familie, în limita sumelor alocate cu această destinație în bugetul Ministerului Educatiei și Cercetării Științifice. Pe 1 iunie vor fi anunţaţi beneficiarii programului.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola