post-title Produse de make-up indispensabile

Produse de make-up indispensabile

Produse de make-up indispensabile

Chiar dacă ai tendinţa să-ţi umpli portfardul de produse cosmetice, încearcă să te gândeşti de ce anume te foloseşti cel mai des şi e cu adevărat necesar.
În primul rând, demachiantul, nu trebuie să lipsească din trusa oricărei femei, pentru că el constituie elementul de bază atât pe timp de dimineaţă, cât şi pe timp de seară. Acesta te ajută să-ţi cureţi tenul de praf şi impurităţi din mediul extern. Iar atunci când vrei să-ţi împrospătezi tenul, este necesar să îndepărtezi stratul de make-up care şi-a pierdut din intensitate. Poţi folosi de asemeni şi şerveţelele demachiante.
Fondul de ten sau corectorul este la fel, un produs ce îl utilizezi în fiecare zi. Acesta ascunde imperfecţiunile şi estompează petele roşii, cearcănele sau punctele negre. Textura de preferat lichidă, şi cu pigmenţi iluminatori, dau tenului o luminozitate deosebită, nu îl încarcă, şi dă  impresia de natural.
Fardul şi rujul pastelat în nuanţe de roz, culoarea piersicii sau nude, sunt indispensabile mai ales în acest sezon, când machiajul natural este la modă. Cu ajutorul lor, vei obţine un machiaj romantic şi elegant, şi vei căpăta un aer boem. Dacă optezi pentru un fard beige, camel sau nude, alege texturi care să confere luminozitatea privirii. Ai nevoie de o pudră şi un blush discret, în nuanţe de piersică. Seara, la evenimente speciale, e bine totuşi să optezi pentru un ruj rezistent la transfer, deoarece asigură o durabilitate mai mare.
Mascara, este un produs de machiaj care nu ne poate lipsi din trusa de cosmetice. Mascara are grijă ca să îţi pună în valoare ochii, oferind expresivitate şi volum sau alungire genelor.
Pe lângă demachiant, este recomandat să folosim  seara înainte de culcare, loţiunea tonică. Aceasta curăţă în profunzime, hidratează, exfoliază şi absoarbe excesul de sebum, dându-i tenului un aspect matifiant.

Altii au citit si...