Proconsul vine la Summer Time Pub

În luna mai, Summer Time Pub ii invită pe galateni să petreaca o seara speciala alaturi de formaţia Proconsul, care va sustine un show live prin intermediul caruia va promova si noua lor piesa, „Aici cu mine”. Concertul este programat pe data de 28 mai, începând cu ora 21.00.

proconsul-summer-time-pub-28-mai

Inființată în 1999, „Proconsul” este una dintre cele mai iubite formaţii de pop-rock autohtone, fiind si prima trupa din Romania care castiga trofeul Cerbul de Aur. Trupa, formată din Bogdan „Bodo” Marin (voce), Dragoş Dinca (chitară şi backing vocals), Robert Angelescu (clape şi backing vocals), Valentin Petricenco (tobe), Robert Ursache (bass), a plecat vine la Galati cu un show menit sa încânte publicul.
Pentru noua lor piesa, „Aici cu mine” , Proconsul a colaborat cu doi artisti consacrati de pe scena muzicala romaneasca: Ștefan Bănică și Andra . Videoclipul melodiei a avut premiera pe 16 aprilie 2015. Piesa a fost compusa de Robert Anghelescu, Dragos Dinca, Mihai Dumitrescu, Emanuel Gheorghe si Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco). 
„Aici cu mine” este dovada vie ca muzica poate aduce impreuna, in diferite proiecte, artisti care, chiar daca in cariera proprie abordeaza stiluri diferite, pot sa compuna si sa cante impreuna si pot aduce plus valoare muzicii romanesti.
Pretul unui bilet la acest concert este 60 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola