Probabil cel mai frumos FILM despre România: „WILD CARPATHIA”

Printul Charles al Marii Britanii a hotarat sa promoveze Romania prin intermediul unui documentar numit „Wild Carpathia” care a fost difuzat si redifuzat pe postul de televiziune Travel Channel. Filmul va fi tradus in 20 de limbi si va putea fi vizionat în 119 tari ale lumii.
Documentarul prezinta, din viziunea unui grup de britanici, frumusetea Muntilor Carpati din Romania, in incercarea de a arata strainilor minunata diversitate a faunei si florei din zona, dar si in incercarea de a-i face pe romani sa constientizeze „comoara nepretuita” de care se bucura si pe care trebuie sa o conserve pentru generatiile viitoare.

Prinţul Charles: „Sunt descendent al lui Vlad Ţepeş”
Romania are parte de o promovare nesperata in intreaga lume. „Ambasadorul” tarii noastre este insusi printul Charles al Marii Britanii.
Cucerit de frumusetea Transilvaniei, acesta vorbeste la superlativ despre zona in acest film documentar.
„Iubesc la Romania vesnicia ei. Un lucru atat de remarcabil. Este aproape ca in povestile copilariei. Oamenii de aici isi doresc acest sentiment de apartenenta la tinuturile lor. Trebuie sa redescoperim aceste trairi, sa ne reintoarcem la ele, iar eu vreau sa ma asigur ca modul lor de viata va dainui”, spune printul Charles.
Charles spune ca Transilvania este un taram neintinat de mana omului. Intregul documentar „Wild Carpathia” este o imbinare spectaculoasa de peisaje din Carpati, cu modul de trai conservat aici de secole.
„Arborele meu genealogic arata ca sunt descendentul lui Vlad Tepes, asa cam am ceva legaturi cu Romania”, mai spune printul.
Printul Charles are doua proprietati in satul Valea Zalanului din Covasna, o casa in Viscri, judetul Brasov, si una in Malincrav, la Sibiu. Acestea au fost restaurate pastrandu-se toate elementele traditionale. Iar cand nu este printul in vizita, odaile sunt inchiriate turistilor pentru aproape o suta de lire pe zi.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola