prinGalati.ro – la varsta de 2 ani

Dupa ce am mers de-a buselea si ne-am ridicat cu greu pe propriile picioare, acum la 2 ani vorbim clar si raspicat. Trecand peste asta, dorim sa ne uram La Multi Ani si sa asteptam mesajele voastre, daca aveti ceva de zis, de urat sau din contra.
Acu 2 ani, scriam primul articol, dupa ce toata noaptea m-am ocupat de achizitia domeniului, hostare, detalii tehnice, instalare etc. Povestea este una simpla: m-am intors in toamna lui 2008 in Galati dupa studii in „strainatate” la Iasi. Mai tarziu, am realizat ca nu ai unde sa cauti evenimentele care au loc in orasul nostru si am hotarat ca trebuie facut ceva in privinta asta. Astfel, a doua zi am investit in domeniu si hosting si uite asa a inceput, fara nici o idee si un plan bine pus la punct, ceea ce vedeti astazi. Daca la doar o luna am devenit sursa pentru un ziar local cu privire la un eveniment organizat in Galati, am decis ca se poate mai mult.
La ce s-a ajuns si ce as putea enumera ca realizari in doar 2 ani ? Sa notam:
– in primul rand, am strans o echipa frumoasa, talentata si pasionata de ceea ce face. Echipa pe care am dori sa o marim.
– am umblat din poarta in poarta pentru parteneriate si nu m-a bagat nimeni in seama. Zodiar a fost primul club care m-a contactat pentru un parteneriat si care mi-a dat speranta ca nu trebuie sa renunt.
– tot Zodiar a publicat primul afis, in Zile si Nopti, cu logo-ul pringalati.ro pe el. Zi frumoasa
– au inceput plimbarile prin cluburi si cunoasterea mai multor persoane din diferite medii. Motiv pentru care a urmat si prima achizitie a unui aparat foto profi
– am avut evenimente anuntate in premiera si preluate de alte site-uri de profil
– prima acreditare la un eveniment important a fost la ArtMania 2011
– au urmat alte evenimente importante la care am asistat: Peninsula, Artmania, OSTfest, B’estfest s.a.
– parteneriatele sunt multe si nu doar cele trecute la sidebar
– pringalati.ro este singurul site din Galati care ofera, constant, de altfel si primul care a oferit, concursuri cu premii in abonamente la marile festivaluri din Romania
– social media stuff: 85 followers pe twitter / ~700 fani pe Facebook / 5150 prieteni pe facebook si alte sute pe care nu ii putem accepta din cauza celor de la facebook / ~300 abonati prin RSS/Mail
Am notat doar cateva chestii pe care mi le aduc aminte, la aceasta ora tarzie din noapte.
Pentru cei care nu stiu, prinGalati.ro este un blog (colectiv) de evenimente, axat pe plan local. Pe langa promovarea evenimentelor, se revine cu recenzii si galerii foto/video, interviuri si multe altele.
Desi cand am deschis site-ul nu mai era nimeni pe piata, ulterior au aparut multe alte site-uri de profil. Unele au renuntat intre timp iar altele se taraie in continuare. Ca notorietate si trafic, nu ma indoiesc, prinGalati ramane pe primul loc. Cateva cifre: 30.000 de unici pe luna / peste 80.000 de pageviews / 53% bouncerate / ~3 min time on site.
Ce urmeaza ? Sunt pregatite multe surprize insa in mare pot spune asa:
– interviuri mai dese
– exclusive podcasts
– acreditari la mult mai multe evenimente importante din tara si chiar de peste hotare
– galerii foto la care se adauga recenzii
– o noua categorie surpriza
– … multe altele
Asadar, multumesc pentru faptul ca faceti parte din aceasta comunitate si sunteti cititorii nostri. Daca aveti ceva de zis … nu va sfiiti si poftiti la comentat

Picture of prinGalati

prinGalati

Comentarii - 1

Liviu

Liviu

Este cel mai bun sit de informare din Galati.Datorita lui nu am ratat niciun concert important de pe malul Dunarii. Felicitari!

ianuarie 4, 2013 6:28 pm Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola