Primele impresii despre iPhone 5

La doar câteva zile de la lansarea mult aşteptatului iPhone 5, au apărut deja şi primele review-uri, majoritatea fiind pozitive, publicaţiile internaţionale lăudând calitatea noului smartphone de la Apple.

Astfel, cei de la CNET consideră că iPhone 5 este cel mai bun smartphone de până acum de la Apple, fiind de asemenea pe locurile fruntaşe şi în comparaţie cu alţi producători. CNET a apreciat designul, greutatea redusă şi ecranul care acum a devenit mai mare decât în cazul generaţiilor anterioare.

Jurnaliştii de la Engadget sunt de părere că iphone 5 este cu mult superior lui iPhone 4, îmbunătăţiri semnificative fiind observate la aproape orice capitol. Totuşi, Engadget crede că Apple mai are mult de lucrat până să ajungă din urmă telefoanele Android sau Windows Phone.

Cei de la SlashGear au fost mult mai entuziasmaţi de noul iPhone decât colegii lor de la alte publicaţii. Astfel, revista aduce adevărate elogii noului smartphone de la Apple, considerând că iPhone 5 este un telefon cu performanţe uluitoare ce poate fi utilizat cu uşurinţă de aproape orice persoană.

Nu în ultimul rând, The Wall Street Journal, a descoperit că iPhone 5 este mai uşor de controlat, putând fi folosit fără probleme doar cu o singură mână. În acest sens, jurnaliştii de la publicaţia amintită mai sus sunt de părere că Apple a luat un produs foarte bun – iPhone 4, pe care l-a îmbunătăţit şi l-a adus cu un pas mai aproape de perfecţiune. Însă, la fel ca şi cei de la Engadget, The Wall Street Jounal recomandă iPhone 5 utilizatorilor mai vechi de iPhone, dar nicidecum fanilor Android.

Lansat în urmă cu câteva zile în Statele Unite ale Americii, iPhone 5 s-a bucurat de un real succes, Apple vânzând în primele 24 de ore peste două milioane de bucăţi. În România, iPhone 5 va putea fi cumpărat începând cu 28 septembrie, preţul acestuia variind între 3.199 şi 4.199 lei.

Picture of Paul B.

Paul B.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola