Primele imagini oficiale cu noul Seat Leon

Bine ati venit in lumea SEAT Leon 2012. Un hatchback dynamic si impunator, noul Leon a fost complet redesenat incepand de la sasiu. Noul SEAT Leon a fost complet redesenat, incepand de la sasiu. Este un hatchback impresionant, dynamic echipat cu tehnologii innovative si imbracat intr-o caroserie eleganta. Noul SEAT Leon condenseaza toate punctele forte pe care marca SEAT le-a avut vreodata. Cu farurile dotate cu tehnologia LED, sistemele de asistenta, infotainment, noul SEAT Leon aduce calitati de mare anvergura in segmentul compact. 
Cu linii vibrante gravate in caroserie cu mare precizie, noul SEAT Leon capteaza imaginatia inca de la inceput. Consum redus datorita greutatii mai mici (90 kilograme) decat predecesorul sau.Proportiile fine, structura de figure a grilei frontale, grila trepezoidala si gurile de aerisire coborate ii accentueaza latimea si puterea. Eleganta continua la interior. Suprafetele sunt placute la atingere. Butoane de control, intrerupatoare au fost proiectate avand in minte confortul soferului. Sunt pozitionate intuitiv fix in locul in care iti vine sa le cauti. Un bord in doua nuante iti lasa impresia ca ar pluti in aer. Scaunele sunt montate jos pentru a oferi echilibrul perfect intre confort si spatiu.
ASISTENTA PENTRU FAZA LUNGA A FARURILOR
Siguranta nu a fost niciodata obtinuta cu asa putin efort cum este acum prin noile dotari. Un senzor cu camera plasat deasupra oglinzii interioare detecteaza vehiculele care vin din fata si comuta automat de pe faza lunga a farurilor si invers dupa trecerea celuilalt autovehicul.
FUNCTIA DRIVER PROFILES
Seteaza volanul, controleaza acceleratia si zgomotul motorului cu noul software inovativ care transforma condusul intr-unul mai emotional si mai versatil. Noul SEAT Leon a fost proiectat avand in minte confortul soferului. Schimbarea usoara pe modului Eco va reduce consumul de combustibil si emisiile.
FARURI CU TEHNOLOGIE
Farurile cu tehnologie LED ilumineaza drumul fara a-ti afecta in vreun fel ochii, oferind in acelasi timp un aspect inconfundabil pentru fata noului SEAT Leon.
ASISTENTA LA CONDUS
Sistemul de avertizare la oboseala detecteaza momentul cand soferul isi pierde concentrarea si ii sugereaza sa ia o pauza. Controlul, sistemul de pastrare a directiei, fac corectii fine la directia electro-mecanica si previne trecerea peste liniile de marcaj.
USOR DE CONECTAT
Este ultima generatie de infotainment – Human Machine Interface (HMI). Acest ecran prietenos, sensibil la atingere controleaza entertainment-ul, comunicarea si functiile masinii. Compatibil cu iPod, USB, SD-card, Bluetooth, CD Si Aux-in pentru MP3/ MP4 si audio streaming.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola