Premieră teatrală, sâmbătă, la Summer Time Pub! Se joacă “Buzunarul cu pâine” al lui Matei Vișniec

Lumea teatrală le-a pregătit multe surprize gălățenilor în luna cadourilor. Una dintre ele vine din zona teatrului independent, care invită iubitorii artei dramatice la un spectacol nou. “Buzunarul cu pâine”, de Matei Vișniec, în regia lui Vlad Matei Ajder, cu Răzvan Clopoțel și Ștefan Aleksandru Forir în distribuție, își are premiera sâmbătă, 13 decembrie, la pub-ul Summer Time de pe Faleza Inferioară a Dunării.

Spectacolul reflectă, ca o oglindă magică, spectacolul naturii umane în cele mai candide și mai rușinoase zvâcniri ale sale. Două personaje cu care spectatorul ar refuza instinctiv să se identifice reușesc, cu un umor înșelător, să îi arate publicului mai mult decât ar vrea să vadă: lașitatea, pasivitatea, repetabilitatea existenței noastre ne pot condamna la o viață trăită din mila altora sau a destinului. Un spectacol de văzut acum, de sărbători, când generozitatea ar trebui să ia locul prea răspânditului egoism!
Premiera spectacolului “Buzunarul cu pâine”, de sâmbătă, 13 decembrie, de la Summer Time Pub este programată la ora 20:00. Biletul costă 20 de lei și se achită la intrare. Rezervările se fac la Summer Time Pub, la numărul de telefon 0747.111.504.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola