Teatrul Maria Filotti din Braila prezinta premiera piesei ”Schimb urgent…trei surori”, pe 31 martie, la Teatrul Dramatic

Piesa „Schimb urgent…trei surori” va putea fi urmarita, in premiera, in data de 31 martie, de la ora 18.30 la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați, fiind pusa in scena de catre actorii Teatrului Maria Filotti din Braila.

fata

Astfel, proiectul cu piesa americană contemporană „Schimb urgent…trei surori” de Nagle Jackson, ce face parte din programul „La Curtea Reginei Comedia”, din Proiectul  Managerial al lui Lucian Sabados este gata pentru intâlnirea cu publicul.
Început în 25 ianuarie, deci la exact două luni de la debutul său, acest proiect realizat de o echipă integral brăileană, respectiv, regia artistică, Lucian Sabados, scenografia, Gheorghe Mosoresc, coregrafia Liliana Stan și aranjamentele muzicale, Cornel Cristei, aduce la rampă o distribuție de îndrăgiți și talentați actori precum: Monica Ivașcu, Marcel Turcoianu, Corina Borș, Cătălina Nedelea, Emilia Mocanu, Adrian Ștefan, Flori Popa, Dan Moldoveanu și Alexandru Marin, alături de mai vechiul nostru colaborator, Lucian Pînzaru, actor al dramaticului gălățean.
Acest proiect întrunește toate cele trei condiții enunțate la începutul mandatului său de către Lucian Sabados, ca vectori ai formatului de spectacol ideal, și anume Povestea, Emoția și Comunicarea cu publicul.
Într-un răstimp de aproximativ două ore asistăm la această tulburătoare schimbare de paradigmă a vieții fiecăruia dintre noi, în momentul schimbării unui sistem, de exemplu cel comunist, cu o nouă formă de democrație. Chiar dacă fundalul acțiunii este Rusia glasnostului lui Gorbaciov și autorul, dar mai ales regizorul, operează un transfer estetic, în sensul generalizării acestor frământate perioade ale istoriei.
Spectacolul va aduce multă emoție, dramatism și empatie cu personajele de pe scenă.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola