Cauta
Adauga
Sign In

PREMIERA la Dramatic: „DNA – După Noi, Apocalipsa”, 6 martie

Vineri, 6 martie, începand cu ora 19.00, pe scena Teatrului Dramatic Fani Tardini, va avea loc un eveniment inedit si anume, va fi pus in scena spectacolul “DNA – După Noi, Apocalipsa”.

premiera-teatrul-dramatic-6-martie-galati

“DNA – După Noi, Apocalipsa”, un spectacol de Cristian Gheorghe, este titlul celei mai noi premiere a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, o punere în scenă a piesei scriitoarei gălăţene Katia Nanu. Inclusă în volumul “Ochiul de sticlă”, a cărui lansare a avut loc pe 19 februarie, la Salonul „Axis Libri”, piesa se numeşte în original „Trei, Doamne, şi toţi trei”, dar schimbarea titlului, propusă de actori şi acceptată de autoare, a venit ca ceva firesc.
„Atât contextul politic actual, cât mai ales ceea ce propune textul piesei ne-a făcut să-i propunem doamnei Katia Nanu schimbarea numelui spectacolului”, ne-a spus Cristian Gheorghe, directorul Teatrului Dramatic.
„Este o mare şi plăcută surpriză pe care mi-au făcut-o actorii de la Dramatic prin montarea acestei piese. Spectacolul se va numi altfel, la sugestia lui Cristi Gheorghe, se va numi <>, lucru pe care l-am acceptat cu mare bucurie, pentru că se potriveşte cu subiectul piesei. Am fost la repetiţii şi sunt – pur subiectiv, bineînţeles – absolut uimită de ceea ce se întâmplă cu textul meu. E un sentiment incredibil să-ţi vezi gândurile jucate, sunt trei actori minunaţi şi sper că şi gălăţenii vor veni să vadă acest spectacol”, a spus Katia Nanu.
Vă veţi putea convinge şi singuri, ceea ce se va juca pe scena „Dramaticului” corespunde aproape dureros cu ceea ce se întâmplă în realitatea politică românească a acestor zile în care toate combinaţiile par să fi fost şi să fie perfect posibile. Cei trei actori care vor juca rolurile politicienilor fără scrupule din „DNA – După Noi, Apocalipsa” sunt Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu şi Aureliu Bâtcă.
“DNA – După Noi, Apocalipsa”, de Katia Nanu, este a doua punere în scenă din acest an a unui autor gălăţean, după “Viaţă de schimb” de Victor Cilincă, care a avut premiera pe 17 ianuarie, tot în regia lui Cristian Gheorghe.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola