Cauta
Adauga
Sign In

PREMIERA la Dramatic: „DNA – După Noi, Apocalipsa”, 6 martie

Vineri, 6 martie, începand cu ora 19.00, pe scena Teatrului Dramatic Fani Tardini, va avea loc un eveniment inedit si anume, va fi pus in scena spectacolul „DNA – După Noi, Apocalipsa”.

premiera-teatrul-dramatic-6-martie-galati

„DNA – După Noi, Apocalipsa”, un spectacol de Cristian Gheorghe, este titlul celei mai noi premiere a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, o punere în scenă a piesei scriitoarei gălăţene Katia Nanu. Inclusă în volumul „Ochiul de sticlă”, a cărui lansare a avut loc pe 19 februarie, la Salonul „Axis Libri”, piesa se numeşte în original „Trei, Doamne, şi toţi trei”, dar schimbarea titlului, propusă de actori şi acceptată de autoare, a venit ca ceva firesc.
„Atât contextul politic actual, cât mai ales ceea ce propune textul piesei ne-a făcut să-i propunem doamnei Katia Nanu schimbarea numelui spectacolului”, ne-a spus Cristian Gheorghe, directorul Teatrului Dramatic.
„Este o mare şi plăcută surpriză pe care mi-au făcut-o actorii de la Dramatic prin montarea acestei piese. Spectacolul se va numi altfel, la sugestia lui Cristi Gheorghe, se va numi <>, lucru pe care l-am acceptat cu mare bucurie, pentru că se potriveşte cu subiectul piesei. Am fost la repetiţii şi sunt – pur subiectiv, bineînţeles – absolut uimită de ceea ce se întâmplă cu textul meu. E un sentiment incredibil să-ţi vezi gândurile jucate, sunt trei actori minunaţi şi sper că şi gălăţenii vor veni să vadă acest spectacol”, a spus Katia Nanu.
Vă veţi putea convinge şi singuri, ceea ce se va juca pe scena „Dramaticului” corespunde aproape dureros cu ceea ce se întâmplă în realitatea politică românească a acestor zile în care toate combinaţiile par să fi fost şi să fie perfect posibile. Cei trei actori care vor juca rolurile politicienilor fără scrupule din „DNA – După Noi, Apocalipsa” sunt Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu şi Aureliu Bâtcă.
„DNA – După Noi, Apocalipsa”, de Katia Nanu, este a doua punere în scenă din acest an a unui autor gălăţean, după „Viaţă de schimb” de Victor Cilincă, care a avut premiera pe 17 ianuarie, tot în regia lui Cristian Gheorghe.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola