Premieră „Billion Star Hotel”, la cinematograful „Prof. Ioan Manole”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor

Billion Star Hotel, un film realizat în regia lui Alecs Năstoiu, avându-i în rolurile principale pe Rudy Moca, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu şi Teo Marton îşi deschide porţile pentru publicul cinefil din România.

billion-star-hotel

Filmul va rula pentru prima dată la Galaţi, la cinematograful „Prof. Ioan Manole”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi în data de 19 februarie 2016, începând cu ora 16.00. Filmul românesc este reconstituirea dramelor sufleteşti a trei personaje aparent ciudate – Sica Generalu’, Panait Surdu şi Arthur Popescu, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieţii.
Este o poveste cârpită din poveşti, spusă cu răbdare de Tata Rudi unui puşti “atent” care „înfulecă” povestea şi, cu minuţiozitate, ordonează piesele acestui puzzle cu mii şi mii de stele pe el.
Billion Star Hotel este un film care te ţine în priză prin povestile personale, dramatice, dar presărate cu umor, pasiune, fantezie şi muzică. Filmul este o abordare unică, originală şi ieşită din comun pentru un film românesc.
Regizorul, Alecs Năstoiu reuşeşte să dea peliculei un pozitivism absurd chiar ironic, cu toate că filmul este o ” dramedy”.
Filmul va putea fi vizionat la cinematograful „Prof. Ioan Manole” vineri, sambata, duminica, luni, marti, miercuri, joi, de la ora ora 16.00, iar joi, 25 februarie, la ora 20.45 este programat un spectacol de Gala cu participarea realizatorilor.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola