Cauta
Adauga
Sign In

Premieră absolută “Cabaret”, pe 29 februarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor

Luni, 29 Februarie 2016, de la ora 19.00, gălăţenii sunt invitaţi la Casa de Cultura a Sindicatelor, pentru a viziona spectacolul “Cabaret”, un concept unic în România.

cabaret

Evenimentul va reuni artişti renumiţi pe scena teatrului românesc, şi anume: Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Danilă, Manuela Cara, Monica Davidescu, Ozana Barabancea. Un teatru mic se chinuie să supravieţuiască în această societate.
Actriţele conduse de directorul teatrului fac un nou spectacol de cabaret cu cântece, coregrafie, costume. Muncesc mult la repetiţii ca să îl scoată în scurt timp la rampă. Directorul se împrumută de bani că să îl poată face şi vrea să demonstreze că teatrul poate să reziste cu marile vedete pe care le are. Partenerul său înserat în spectacol, cel care i-a împrumutat banii, îşi doreşte ca acest spectacol să eşueze pentru a putea transforma teatrul într-un club de noapte cu băieţi.
Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe şi cui îi va da creditul său. În spectacol urmărim evoluţia actriţelor în două planuri, în scenă, prin ceea ce văd de obicei spectatorii, adică spectacolul cu cântece şi dansuri, şi în culise acolo unde spectatorii nu au acces, unde vom putea vedea problemele de familie ale actriţelor, problemele finaciare ale unui teatru care se chinuie să supravieţuiască, schimbarea costumelor de la un dans la altul, pe scurt, viaţa lor din spatele scenei.
Spectacolul arată strălucirea unui spectacol şi drumul anevoios prin care se ajunge la lumină. Nu totul este doar strălucire şi aplauze, e viaţa lor cu bucurii, necazuri şi nevoi.Biletele se găsesc la Casa de Cultura a Sindicatelor Galaţi şi online pe www.startickets.ro şi www.bilete.ro. Preţul unui bilet variază între 60 şi 80 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola