„Povestea de Crãciun”, pe 13 decembrie la Teatrul Dramatic

Teatrul de păpuşi „Gulliver” îi aşteaptă pe cei mici duminică, 13 decembrie, de la ora 10,30, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, unde papusarii vor pune in scena spectacolul „Povestea de Crãciun”, o adaptare după „Ici sera la paix” de Joel Guerriai, in regia lui Bogdan Drãgulescu.

poveste-de-craciun

Povestea de Craciun este un spectacol pentru toate varstele, este povestea pe care fiecare dintre noi ne bucuram sa o auzim in preajma sarbatorilor de iarna. „Naşterea pruncului sfânt a fost prezentatã de nenumãrate ori, însã de fiecare datã, are acelaşi farmec.
„Povestea de Crãciun” întoarce paginile cãrţii cu graţie, la frontiera dintre douã lumi, aducând pe scenã personaje angelice , care ridicã cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevarata, cea invatata, cea visata…Cea luminata! Luminata de credinta si iubirea din sufletele noastre. Noaptea Sfântã , in viziunea noastra este noaptea in care o steluta a luminat un drum, un bradulet a indicat cararea, niste ingerasi au stat de straja in ceruri, iar Dumnezeu ne-a daruit cel dintai cadou de Craciun – Fiul sau , si prin el, iubirea si lumina sa. Poate ca in amintirea acelei lumini dintai si dintotdeauna, noi aninam acum licariri in brazii din casele noastre, ca niste delicate reflexe ale luminior din noi, pe care ar trebui sa le pastram aprinse tot timpul.
Dar cum noi oamenii, biete fiinte trecatoare, mai mult sau mai putin uituce, ne mai luam cu viata, atunci am capatat obiceiul fermecat de a le aprinde acum, ca sa ne amintim de ele.. Sa nu uitam sa fim macar din cand in cand buni si luminosi asa cum am fost conceputi…Pentru ca aceasta poveste-lumina sa nu se stinga niciodata iar noi sa o ducem neabatut mai departe!”, afirma regizorul piesei, Bogdan Drãgulescu.In rolurile principale vor juca Adina Nita, Gina Geru, Vlad Ajder, Mihai Caragata, Catalin Marin, Mara David si Marian Sterian.
Muzica este semnata de Liviu Prossi iar scenografia apartine Danielei Dragulescu.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola