Povestea concertului de la Galați #InconjurulLumii

Pe 20 martie, cand #InconjurulLmii, turneul acustic al al trupei Vunk, a ajuns in orasul de pe malul Dunarii, la Galați, Cornel Ilie a facut un puzzle alaturi de o fana de 6 ani!

Una dintre cele mai frumoase seri din turneul acustic #InconjurulLumii – astfel a fost concertul Vunk de la Galati, unde totul s-a imbinat astfel incat spectacolul a creat clipe magice pentru toata lumea. Legatura dintre artistii de pe scena si publicul din fata ei, impresionanta cladire a Teatrului Dramatic – una dintre cele mai frumoase din tara – si povestile din spatele cantecelor i-au facut pe membrii trupei Vunk sa-si doreasca sa prelungeasca popasul pe care #InconjurulLumii l-a facut la Galati. O recunoaste si Cornel Ilie, liderul trupei, pe blogul sau (www.cornelilie.ro): “Incep sa vorbesc mai mult, dintr-o incercare involuntara de a lungi concertul, de a amana momentul cand va trebui sa spunem „Multumim, Galati, ati fost senzationali!”.
Galateanca Alexandra Crisan, finalista de la X Factor care a cantat alaturi de Vunk in acest turneu, le-a spus acestora multe povesti despre orasul de pe malul Dunarii, dar si despre scena Teatrului Dramatic unde urmau sa concerteze. Cornel Ilie insa a tinut sa nu vada sala pana in momentul cand a urcat pe scena si le-a povestit galatenilor cat de important este ca fiecare dintre ei sa scrie pe carton  #visulmeueste. Aceasta pentru ca visurile galatenilor vor face si ele #InconjurulLumii alaturi de trupa Vunk.

Intalnirea din culise, dupa concert, a fost un alt spectacol in sine. Maria, una dintre cele mai tinere fane Vunk, a tinut sa-i dea un cadou special lui Cornel Ilie, dar si sa-i lanseze o provocare – aceea de a face un puzzle impreuna. Daca liderul trupei Vunk a reusit sa treaca cu bine incercarea la care a fost supus de fetita de numai 6 ani si sa faca o girafa din piesele de puzzle se poate vedea aici http://cornelilie.ro/inconjurnalul-lumii-galati/ . Alti fani prezenti la intalnirea cu Vunk de dupa concert au vrut sa-i surprinda pe acestia cu fel de fel de daruri speciale – de la colaje de poze din concertele anterioare si pana la pictura pe unghii cu numele trupei.

Cum a fost atmosfera de la concertul Vunk de la Galati se poate vedea aici:

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola