Cauta
Adauga
Sign In

Povestea concertului de la Galați #InconjurulLumii

Povestea concertului de la Galați #InconjurulLumii

Pe 20 martie, cand #InconjurulLmii, turneul acustic al al trupei Vunk, a ajuns in orasul de pe malul Dunarii, la Galați, Cornel Ilie a facut un puzzle alaturi de o fana de 6 ani!

Galatii-Vunk-Acustic-32-of-129

Una dintre cele mai frumoase seri din turneul acustic #InconjurulLumii – astfel a fost concertul Vunk de la Galati, unde totul s-a imbinat astfel incat spectacolul a creat clipe magice pentru toata lumea. Legatura dintre artistii de pe scena si publicul din fata ei, impresionanta cladire a Teatrului Dramatic – una dintre cele mai frumoase din tara – si povestile din spatele cantecelor i-au facut pe membrii trupei Vunk sa-si doreasca sa prelungeasca popasul pe care #InconjurulLumii l-a facut la Galati. O recunoaste si Cornel Ilie, liderul trupei, pe blogul sau (www.cornelilie.ro): “Incep sa vorbesc mai mult, dintr-o incercare involuntara de a lungi concertul, de a amana momentul cand va trebui sa spunem „Multumim, Galati, ati fost senzationali!”.
Galateanca Alexandra Crisan, finalista de la X Factor care a cantat alaturi de Vunk in acest turneu, le-a spus acestora multe povesti despre orasul de pe malul Dunarii, dar si despre scena Teatrului Dramatic unde urmau sa concerteze. Cornel Ilie insa a tinut sa nu vada sala pana in momentul cand a urcat pe scena si le-a povestit galatenilor cat de important este ca fiecare dintre ei sa scrie pe carton  #visulmeueste. Aceasta pentru ca visurile galatenilor vor face si ele #InconjurulLumii alaturi de trupa Vunk.

Intalnirea din culise, dupa concert, a fost un alt spectacol in sine. Maria, una dintre cele mai tinere fane Vunk, a tinut sa-i dea un cadou special lui Cornel Ilie, dar si sa-i lanseze o provocare – aceea de a face un puzzle impreuna. Daca liderul trupei Vunk a reusit sa treaca cu bine incercarea la care a fost supus de fetita de numai 6 ani si sa faca o girafa din piesele de puzzle se poate vedea aici http://cornelilie.ro/inconjurnalul-lumii-galati/ . Alti fani prezenti la intalnirea cu Vunk de dupa concert au vrut sa-i surprinda pe acestia cu fel de fel de daruri speciale – de la colaje de poze din concertele anterioare si pana la pictura pe unghii cu numele trupei.

Cum a fost atmosfera de la concertul Vunk de la Galati se poate vedea aici:

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola