Poveste de dragoste vine la Galați

Cel mai recent film românesc lansat în cinematografe de regizoarea gălățeancă Cristina Iacob va fi prezentat la noul Cinema 3D din incinta Casei de Cultură.

Poveste de dragoste rulează începând de vineri, 11 decembrie. Miercuri, 16 decembrie, de la ora 20,30, Cristina Iacob va veni la proiecția de la ora 20,30, pentru o discuție cu publicul.
Mă bucur foarte mult că pot să vin acasă, la Galați, să îmi prezint filmul în fața publicului. Mi-am dorit acest moment și sunt extrem de fericită că în sfârșit, orașul în care am crescut și unde am învățat să iubesc filmul, are un cinematograf. Mulțumesc tuturor celor care au ajutat la împlinirea acestui vis. Anul trecut am ajuns la Galați cu filmul #Selfie, într-o proiecție specială. Oamenii au fost foarte primitori și s-au bucurat de filmul meu. Îmi doresc să le aduc aceeași bucurie și de data aceasta”, spune Cristina Iacob.
Din 27 noiembrie, Poveste de dragoste rulează în cinematografele din România. În doar 10 zile de la premieră, filmul a adunat până acum peste 14,000 de spectatori.
Filmul spune povestea lui Sebastian (Dragoș Bucur) și a Apriliei (Raluca Aprodu), un cuplu ce începe o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.

poster-galati

Poveste de dragoste”a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiția internațională. Deasemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internațional de Film de la Montreal și în cadrul celei de-a 20-a ediția a Festivalului Internațional de Film Portobello.
Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepție. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține HaHaHa Production. Sunet, Dragoș Stanomir, iar mixajul, Cristinel Șirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.
Despre Cristina Iacob
Cristina Iacob este o tânără regizoare și scenaristă din Galați, licențiată în regie de film si absolventă a unui masterat în cinematografie în cadrul London Film.
A regizat până în prezent 3 lungmetraje: “#Selfie” (cu: Crina Semciuc, Olimpia Melinte), “Poveste de dragoste“(cu: Raluca Aprodu, Dragoș Bucur), și sequelul de la “#Selfie” , “#Selfie2 ” care a fost filmat în acest an și acum se află în postproducție.
Anul trecut, #Selfie, în regia Cristinei Iacob a fost lansat în cinematografe și s-a bucurat de un real succes: peste 100.000 spectatori.
“In film la Nasu’ “ – mediu-metraj(2012), “Zestrea” – scurt-metraj(2011), “Mircea Veroiu” – documentar (2010), “Raport despre indiferenta”- scurtmetraj(2010) sunt alte câteva titluri semnate de Cristina Iacob.
Scurtmetrajul „Zestrea” a fost selecționat la Cannes Short Film Corner, Festivalul Internațional Dakino, Festivalul Internațional de Film Cinemaiubit, Ruby Mountain Film Festival USA, unde a câștigat și premiul pentru cel mai bun film de scurtmetraj studențesc, iar “În film la Nașu’ “ a fost  selecționat la nenumărate festivaluri internaționale și a obținut premiul pentru pentru cel mai bun scurtmetraj de comedie la  Eugene International Film Festival, în SUA.
Cristina Iacob este Președintele Asociației Scenariștilor Români(ASCER).

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola