„Pluralul englezesc” la Casa de Cultura a Sindicatelor, 17 februarie

Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati va asteapta luni 17 februarie, ora 19.00 la spectacolul „Pluralul Englezesc”.Distributia: Ion Dichiseanu, Constantin Cotimanis, Armand Calota, Cezara Dafinescu, Victoria Cocias, Delia Nartea. Regia: Toma Enache
O comedie vintage, dar la moda, care triumfa prin temele atemporale pe care le abordeaza: inversarea rolurilor, ascensiunea si decaderea sociala si negarea orbitoare, atingand problema alcoolismului si a depresiei.
Geniul lui Ayckbourn, care este la ora actuala cel mai jucat dramaturg dupa Shakespeare, consta in umorul irezistibil cu care prezinta temele atat de amare ale societatii. Drama pe care o traiesc personajele din „Pluralul englezesc” nu devasteaza publicul, ci ii creeaza un soc al propriei recunoasteri, corectand viciul printr-o maniera constructiva.
Piesa are trei acte: trei Ajunuri de Crăciun, trei petreceri diferite, gazduite pe rand in bucatariile a trei cupluri din trei clase sociale diferite. Actiunea are loc metaforic in bucatariile cuplurilor, determinand publicul sa se identifice cu personajele. In camera neformala, oamenii isi lasa garda jos si actioneaza fara sa se ascunda.
Debutul piesei prezinta sase oameni asezati pe diferite straturi sociale. La sfarsitul piesei, caleidoscopul va fi puternic zdruncinat. Finalul ii prezinta pe superiorii decazuti dansand literalmente dupa placul parvenitului.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola