Photon Q 4G LTE – un nou smartphone ultraperformant de la Motorola

Cei de la Motorola au lansat un nou smartphone Qwerty – Photon Q 4G LTE, ce pentru moment poate fi precomandat doar în Statele Unite. Având un sistem de operare ce se anunţă foarte eficient, dar şi o mulţime de aplicaţii – şi toate acestea la un preţ relativ mic – Photon Q 4G LTE vrea să spargă piaţa smartphone-urilor.
Cameră foto de 8 MP
Noul smartphone de la Motorola vine cu o tastură glisantă qwerty – perfectă pentru cei care nu preferă sistemul touchscreen. Q 4G LTE nu e tocmai un telefon de mici dimensiuni, având 170 grame şi dimensiunile de 66 x 126,4 x 13,7 mm. Display-ul este unul ColorBoost TFT LCD, acesta lăudându-se cu o rezoluţie de 540 x 960 pixeli.

Pentru cei împătimiţi de fotografii, trebuie menţionat că Motorola Photon Q 4G LTE vine cu o cameră frontală de 1.3 MP, în vreme ce camera foto principală are o rezoluţie de 8 MP. De asemnea, camera îţi oferă şi posibilitatea de a filma în format HD.
Specificaţii tehnice
Cel mai nou smartphone Qwerty de la Motorola beneficiază de un processor dual-core de 1,5 GHz, o memorie de 1 GB de RAM, dar şi un spaţiu generos de stocare, de 8 GB. Totuşi, smartphone-ul suportă şi un card microSD, cu ajutorul căruia poţi mări spaţiul de stocare până la 32 GB.
Totodată, cei de la Motorola au instalat pe Photon Q 4G LTE un sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.
Faţă de alte smartphone-uri, cel de la Motorola are, graţie bateriei de 1785 mAh, o autonomie de 7,5 ore  de covorbiri. De asemena, în cazul în care telefonul va sta în stand-by, bateria va dura în jur de nouă zile.
De menţionat că momentan, Motorola Photon Q 4G LTE este disponibil deocamdată doar în Statele Unite şi are un preţ relativ accesibil, de 200 dolari.

Picture of Paul B.

Paul B.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola