post-title Photon Q 4G LTE – un nou smartphone ultraperformant de la Motorola

Photon Q 4G LTE – un nou smartphone ultraperformant de la Motorola

Photon Q 4G LTE – un nou smartphone ultraperformant de la Motorola

Cei de la Motorola au lansat un nou smartphone Qwerty – Photon Q 4G LTE, ce pentru moment poate fi precomandat doar în Statele Unite. Având un sistem de operare ce se anunţă foarte eficient, dar şi o mulţime de aplicaţii – şi toate acestea la un preţ relativ mic – Photon Q 4G LTE vrea să spargă piaţa smartphone-urilor.
Cameră foto de 8 MP
Noul smartphone de la Motorola vine cu o tastură glisantă qwerty – perfectă pentru cei care nu preferă sistemul touchscreen. Q 4G LTE nu e tocmai un telefon de mici dimensiuni, având 170 grame şi dimensiunile de 66 x 126,4 x 13,7 mm. Display-ul este unul ColorBoost TFT LCD, acesta lăudându-se cu o rezoluţie de 540 x 960 pixeli.

Pentru cei împătimiţi de fotografii, trebuie menţionat că Motorola Photon Q 4G LTE vine cu o cameră frontală de 1.3 MP, în vreme ce camera foto principală are o rezoluţie de 8 MP. De asemnea, camera îţi oferă şi posibilitatea de a filma în format HD.
Specificaţii tehnice
Cel mai nou smartphone Qwerty de la Motorola beneficiază de un processor dual-core de 1,5 GHz, o memorie de 1 GB de RAM, dar şi un spaţiu generos de stocare, de 8 GB. Totuşi, smartphone-ul suportă şi un card microSD, cu ajutorul căruia poţi mări spaţiul de stocare până la 32 GB.
Totodată, cei de la Motorola au instalat pe Photon Q 4G LTE un sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.
Faţă de alte smartphone-uri, cel de la Motorola are, graţie bateriei de 1785 mAh, o autonomie de 7,5 ore  de covorbiri. De asemena, în cazul în care telefonul va sta în stand-by, bateria va dura în jur de nouă zile.
De menţionat că momentan, Motorola Photon Q 4G LTE este disponibil deocamdată doar în Statele Unite şi are un preţ relativ accesibil, de 200 dolari.

Altii au citit si...