Petreceti o seara romaneasca, la Complexul Muzeal

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi organizează joi, 8 august, începând cu ora 17.00, spectacolul de muzică populară „Seară Românească”, manifestare care va avea loc la foişorul din Flora României din cadrul Grădinii Botanice.
În cadrul spectacolului vor evolua artişti şi dansatori populari din Galaţi, precum: grupul folcloric „Ciobănaşul”, Mitriţa Velicu, Aurică Totolici şi Bogdan Vrânceanu.
„Acest spectacol se înscrie în seria de activităţi extracurriculare lunare pe care le-am iniţiat în cadrul instituţiei noastre şi îi invităm pe gălăţeni să ia parte la un moment dedicat folclorului românesc. Acţiunea are loc în Flora României, o zonă din cadrul Grădinii Botanice pe care vrem să o promovăm prin această manifestare. Cum puteam să facem acest lucru mai bine dacă nu prin ceva specific românesc ?”, a declarat Emil Strungă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.
Trebuie specificat faptul că „SEARA ROMÂNEASCĂ” de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi este sponsorizată de societatea gălăţeană VIRGFAN S.R.L.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola