Petrecere de 1 iunie in parcul Rizer oferita de ProFM

1iunie-parcul-rizer-profm

Copiii cuminţi, părinţii şi bunicii din Galaţi sunt aşteptaţi la o petrecere în aer liber de Ziua Internaţională a Copilului. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Galaţi şi Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, cu sprijinul ProFM LiderFM, se va desfăşura în Parcul Rizer sâmbătă, 1 iunie 2013, cu începere de la ora 16.30.
Cap de afiş este solista Anca Ţurcaşiu. Cunoscută publicului în special din emisiunile de divertisment televizate pe care le-a moderat sau la care a participat în calitate de invitat, Anca Ţurcaşiu va susţine la Galaţi un spectacol complet pentru cei mici, cu muzică, dans şi animaţie.
Petrecerea de 1 Iunie va fi întregită de reprezentaţii ale Teatrului de Păpuşi “Gulliver”, demonstraţii de karate susţinute de membrii Karate Club Galaţi, momente de dans pregătite de Centrul de Dans Galaţi şi recitaluri Alexandra Lupoae şi Maria Crăciun. Atmosfera din Parcul Rizer va fi animată de jongleri ai Trupei Muşchetarii din Bucureşti, clovni, desenatori pe faţă şi modelatori de baloane. Totodată, copiii prezenţi vor putea participa la ateliere de creaţie, jocuri şi concursuri şi vor putea sta de vorbă cu personajele preferate de poveste, aduse la viaţă de elevii Colegiului Naţional “Alexandru Ioan Cuza”.
Petrecerea de 1 Iunie se va încheia cu o discotecă pentru copii, cu începere de la 20.25, urmată de un moment spectaculos de la ora 21.00 – lansare de lampioane zburătoare.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola