Peninsula 2012 are loc in perioada 23-26 august

Festivalul Peninsula are loc in perioada 23-26 august 2012 la Targu Mures, in aceeasi locatie din Complexul Week-end! Editia aniversara Peninsula X incepe cu surprize pentru fani, bilete la jumatate de pret! ATB, Babylon Circus, Josh Gallaghan sau New Model Army sunt printre primele nume anuntate!
Organizatorii Peninsula au oferit primele informatii:
„Ne-am dori sa sarbatorim cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alaturi la petreceri si la editiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis sa fixam preturi accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutati financiare sa impiedice peninsularii sa ne fie alaturi la aceasta editie speciala. Fanilor nostri le transmitem ca vor putea revedea pe scena Peninsula anul acesta staruri de la editiile trecute care au facut sa rasune Valea Muresului de buna voie si distractie!”
Editia a zecea a festivalului, Peninsula 2012 isi asteapta asadar fanii intre 23 si 26 august, la Targu Mures, in locatia binecunoscuta, Complexul Weekend de pe malul Muresului, si incepe cu o mare surpriza: Peninsula sarbatoreste schimbarea de prefix cu bilete la jumatate de pret!
Toti cei care vor sa petreaca patru zile si patru nopti de neuitat alaturi de trupele lor preferate, dar si de cei mai renumiti DJ-ii din lume vor plati anul acesta doar 100 de lei, in timp ce un bilet de o zi, va costa doar 40 de lei. Biletele se pun in vanzare chiar astazi, 15 mai in reteaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro . Oferta aceasta este valabila pan pe 1 august, atunci cand pretul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei – aceste preturi urmand sa fie valabile si in timpul desfasurarii festivalului.
Directorul evenimentului a mai precizat:
„Reducerea pretului la bilete nu inseamna, sub nicio forma, o scadere a calitatii evenimentului. Si anul acesta vom avea invitati de renume international, dar si artisti de valoare din Romania si Ungaria, alaturi de o serie de programe non-muzicale” .
Primele nume anuntate, dintre starurile care se vor intoarce in 2012 la Peninsula se numara si André Tanneberger, aka ATB, din Germania, cunoscut drept unul din gigantii genului trance. ATB a fost responsabil, in trecut, de doua petreceri neincapatoare in Arena Peninsulei, oferta excelenta de muzica electronica din acest an il propune si pe germanului Josh Gallahan.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola