Partizan, în concert la Festivalul Național Studențesc S’Live Rock

Îndrăgita formație de muzică rock, Partizan, va urca pe scena Clubului S vineri, 26 octombrie, începând cu ora 19.00, în cadrul Festivalului Național Studențesc de Muzică Rock S’Live Rock. Partizan este formată din patru membri: Adrian Pleșca „Artan” (voce), Răzvan Moldovan (chitară, electronice), Ionuț Croitoru (tobe), Florin „Xbass” Barbu (bas, voce).
Trupa a fost înființată în anul 2002, iar în 2005, a luat o pauză. Un an mai târziu, când s-au reîntâlnit, Artan tocmai plecase din Timpuri Noi, iar Suedezu tocmai se întorsese în România. Redebutul a avut loc la Festivalul Peninsula din Târgu-Mureș iar apoi au urmat zeci de concerte în aproape toată țara.
Membrii Partizan vor oferi, în Clubul S, un concert  în stilul care îi caracterizează – vesel și antrenant. Nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale lor: „Fata mea”, „Păpușea masculină”, „Banii” sau „N-avem problem cu formația”.
De asemenea, la Festivalul Național Studențesc de Muzică Rock S’Live Rock, ajuns acum la ediția a VI-a, vor participa mai multe trupe rock ale căror membri activează în casele de cultură studențești din întreaga țară. Printre formațiile care vor susține recitaluri în seara de vineri, se numără: Equili Bricks (Galați), F.A.N. (Brașov), DAC’art (București), Click Life (Iași). La eveniment, intrarea este liberă.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola