Participă la TEDxGalaţiED!

Toți gălățenii interesați de viitorul educației din România sunt invitați pe 21 februarie 2015, la Universitatea Danubius, pentru a participa la evenimentul independent TEDxGalaţiED, având astfel posibilitatea de a se implica în dezvoltarea unor inițiative noi în acest domeniul.

În cadrul evenimentului, participanții au posibilitatea, împreună cu invitații speciali, de a dezbate influența pozitivă și suflul inovativ aduse educației prin proiectele, metodele şi oamenii care produc schimbări remarcabile în România.
Conferința cu tema Education in a Colorful Spectrum este organizată sub egida TEDxGalaţiED , se va desfăşura pe durata întregii zile, fiind împărţită în patru blocuri de sesiuni: Culori personale, Culori pentru grup, Culori pentru prisma de cristal și Un curcubeu la orizont.
În cele patru sesiuni se dorește sublinierea importanţei educaţiei pe parcursul întregii vieţi, a inovării în educaţie, importanţa comunităţilor, precum și importanţa nevoii de a îmbunătăţi sistemul educaţional actual.
Taxa de participare este de 100 Ron. TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care aduc oamenii împreună pentru a împărtăși o experiență asemănătoare TED.
La un eveniment TEDx, TEDTalks și în direct speakerii stârnesc discuţii profunde și conexiuni într-un grup mic.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola