Cauta
Adauga
Sign In

Participă la TEDxGalaţiED!

Participă la TEDxGalaţiED!

Toți gălățenii interesați de viitorul educației din România sunt invitați pe 21 februarie 2015, la Universitatea Danubius, pentru a participa la evenimentul independent TEDxGalaţiED, având astfel posibilitatea de a se implica în dezvoltarea unor inițiative noi în acest domeniul.

În cadrul evenimentului, participanții au posibilitatea, împreună cu invitații speciali, de a dezbate influența pozitivă și suflul inovativ aduse educației prin proiectele, metodele şi oamenii care produc schimbări remarcabile în România.
Conferința cu tema Education in a Colorful Spectrum este organizată sub egida TEDxGalaţiED , se va desfăşura pe durata întregii zile, fiind împărţită în patru blocuri de sesiuni: Culori personale, Culori pentru grup, Culori pentru prisma de cristal și Un curcubeu la orizont.
În cele patru sesiuni se dorește sublinierea importanţei educaţiei pe parcursul întregii vieţi, a inovării în educaţie, importanţa comunităţilor, precum și importanţa nevoii de a îmbunătăţi sistemul educaţional actual.
Taxa de participare este de 100 Ron. TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care aduc oamenii împreună pentru a împărtăși o experiență asemănătoare TED.
La un eveniment TEDx, TEDTalks și în direct speakerii stârnesc discuţii profunde și conexiuni într-un grup mic.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola