„Părinții teribili” de Jean Cocteau, pe scena Teatrului Muzical

Luni, 19 octombrie 2015, de la ora 19.00, iubitorii de teatru din Galati sunt invitati la Teatrul Muzical Nae Leonard la comedia de mare succes „Parinti teribili”, un spectacol de Diana Lupescu, dupa piesa lui Jean Cocteau.

parinti-teribili

„Părinţii teribili”, de Jean Cocteau, vorbeşte despre relaţiile dintre generaţii, în cadrul unei familii cu o concepţie tradiţională.
Actori din linia intai: Magda Catone, Marius Bodochi, Diana Lupescu, Silviu Biriş, Cristina Florea – dau viaţă unei poveşti tulburătoare, despre viaţă şi moarte, despre legătura dintre părinţi şi copii (o relaţie la limita patologicului), într-un spectacol în care râsu’-plânsu’ e mereu prezent. Comicul şi tragicul sunt atât de bine întreţăsute, încât hohotele publicului se transformă în fior de emoţie, aproape de lacrimă.
Este povestea unui tată, care se simte singur acasă, între soţie cumnată şi fiu şi caută scăpare în braţele unei tinere deosebit de frumoasă. Este şi povestea unei mame, care îşi trădează soţul apropiindu-se periculos de mult de fiu, pe care nu vrea să-l scape din mână. Este şi povestea fiului, care doreşte să fugă din braţele mamei, şi se refugiază în braţele unei tinere – întâmplător, iubita (neştiută) a tatălui. Cum se sfârşeşte o asemenea dramă picurată cu haz veţi putea afla doar văzând spectacolul. Piesa de teatru a beneficiat de o ecranizare realizată chiar de Jean Cocteau. Autorul a ales să apeleze la aceeaşi distribuţie pe care a folosit-o pe scenă, adică Jean Marais, Josette Day şi Yvonne de Bray, iar cronicile la film au fost copleşitoare.
Prețul unui bilet de intrare la spectacol variaza intre 50 si 70 de lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola