Pantofii verii 2012

Modelele de pantofi şi sandale din această vară au în temă culorile vesele, fiind realizaţi cu multă fantezie, cu forme luate din natură, dar şi cu motive geometrice. Încălţările colorate din acest sezon se asortează de minune cu imbrăcămintea din denim şi cea casual, cu pantalonul clasic sau cu fusta midi şi sacoul.
Principala regulă privind pantofii si sandalele se referă la culoare – fie că este vorba despre balerini, sandale sau pantofi, culorile puternice precum turcoaz, fuxia sau portocaliul, sunt vedetele acestei veri. De asemenea, argintiul si auriul sunt două culori care merită a fi încercate, mai ales o pereche de balerini aurii în combinaţie cu nişte pantaloni scurţi din jeans, îţi pot defini cu succes outfit-ul pentru un weekend. Pantofii în nuanţe neon îi poţi asorta cu alte culori neutre – negru, alb, gri sau crem, adăugând surplusul necesar de luminozitate. Sandalele cu design în blocuri de culori este de asemenea recomandat de stilişti, iar pe timpul zilei sunt indicate cele cu talpa întreagă. Pantofii cu platfomă, purtaţi încă din Grecia Antică, iar mai apoi în secolul XVI, au revenit din nou în trend şi sunt la mare căutare datorită tălpii ortopedice, care fac ca piciorul să stea într-o poziţie confortabilă şi să ofere echilibru mersului. De asemeni, sandalele şi pantofii nude pentru vara 2012 se înscriu în zona pieselor de bază ale garderobei feminine. Important este ca nuanţa pantofilor să fie cât mai apropiată de cea a pielii tale, pentru a obţine efectul dorit. Pantofii nude alungesc şi subţiază piciorul şi nu distrag atenţia de la restul ţinutei. Dacă varianta ţi se pare prea monotonă, ideal ar fi să alegi pentru acest tip de încălţăminte, culori tari precum roşu, turcoise, mov sau imprimeurile vesele ale verii.
În concluzie, indiferent ce modele de pantofi alegi, cu vârf metalic, transparenţi, cu şireturi, în culori îndrăzneţe sau pastelate, pantofii noului sezon reprezintă un must-have pentru orice femeie în pas cu moda.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola