Padina Fest – Festival montan

In Romania are loc un festival mai putin cunoscut si diferit de celebrele festivaluri de muzica de la Bucuresti, Sibiu, Targu Mures s.a., festivalul montan „Padina Fest” este nascut din dragoste si grija  pentru natura, si care imbină cu succes aventura, muntele si muzica intr-un cadru special: Platoul Padina, muntii Bucegi. Timp de 5 zile, de dimineata pana tarziu in noapte vei escalada muntii din zona si iti vei depasi limitele prin tot soiul de activitati care vor duce adrenalina la cote ametitoare. Seara vei vedea cele mai bune filme  la cel mai inalt cinematograf din Romania si te vei distra cu trupe care nu mai au nevoie de nici o prezentare.
Padina Fest si este un eveniment complex, gandit astfel incat sa ofere tuturor participantilor activitati diverse si distractie fara a periclita cadrul natural. Astfel promovarea zonei turistice, ecoturismul la mare altitudine, ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural precum si ridicarea gradului de educare montana in randul participantilor sunt cap de lista in ceea ce priveste obiectivele acestui festival.

Maratonul Bucegilor la Padina Fest

Un maraton tipic de MTB cross courty, intr-un cadru spectaculos, la altitudine de pana la 2000 metri.
O incantare pentru ceea ce inseamna mountain biking!!
Maratonul Bucegilor se adreseaza in special iubitorilor de mountain bike amatori. Desi suntem bucurosi si onorati sa avem printre noi si sportivi legitimati sau membri ai unor cluburi, focusul principal al acestui eveniment este pe sportul de masa, barbati si femei, mai tineri sau mai in varsta, iubitori ai mersului pe bicicleta, ai sportului si miscarii in aer liber.
Includerea maratonului in cadrul bine-cunoscutului festival PadinaFest ne pozitioneaza in acest sens, ca sustinatori ai sportului ca stil de viata, indiferent de profesie sau varsta.
Detalii despre inscriere, traseu si tot de doriti sa stiti gasiti pe site-ul evenimentului.

Provocarea Bucegilor

Provocarea Bucegilor este un maraton de alergare montană desfăşurat în cadrul „Padina Fest”. Traseul este alcătuit doar din poteci de munte aflate pe lanţul munţilor Bucegi. Startul şi sosirea vor avea loc pe platoul Padina. Traseul va fi marcat periodic cu bandă „Padina Fest”, urmărind de altfel doar traseele marcate din Bucegi. Această cursă de maraton va avea 40,376 kilometri, 2444 m diferenţă de nivel pozitivă şi un timp limită pentru terminarea cursei de maxim 10 ore.
În cadrul acestui festival montan doritorii pot opta pentru o cursă mai scurtă şi nou folosită în România, o cursă de tipul „Hit the Top – up and down challenge”.
Daca vrei sa vezi care iti este limita, inscrie-te aici.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola