Păcală ii asteaptă pe cei mici la Teatrul Dramatic

Duminică, 1 noiembrie, de la ora 10.30, cei mici sunt asteptati la Teatrul Dramatic Fani Tardini, unde actorii de la Gulliver vor pune in scena spectacolul Pacala, regizat de Daniel Stanciu.

pacala

Păcală este cunoscut pentru umorul si istetimea sa, iar cei mici vor putea invata din peripetiile lui si vor afla cum sa se fereasca de necazuri. În spectacol îl regăsim pe Păcală în lumea satului, dând o lecţie de isteţime celor care încearcă să îi vină de hac. Păcală este luat argat la casa Părintelui pentru a munci în gospodărie, iar dacă vreme de un an va face întocmai ce i se spune şi, mai ales, nu va rosti nicio vorbă de ocară, va primi simbrie zece galbeni de aur. Păcală nu ştie însă că Preotul şi Coana Preoteasă vor, de fapt, să se îmbogăţească de pe urma lui, punându-l să muncească pe degeaba. Cu mare dibăcie, eroul reuşeşte să întoarcă roata şi să devină el cel care îi va păcăli pe toţi. Întâmplările sale amuzante vor dezvălui un personaj poznaş şi plin de contraste, din care copiii vor afla că cei răi ajung să fie întotdeauna pedepsiţi.
Regizorul Daniel Stanciu reuşeşte să imprime prospeţime jocului, în timp ce scenografia semnată de Vlad Tănase impresionează prin expresivitatea păpuşilor şi autenticul decorului. Toate peripeţiile personajelor sunt punctate de o ilustraţie muzicală antrenantă, aparţinându-i lui Jou-Jou Drăgan. Scenografia apartine lui Vlad Tanase.
Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Eduard Şisu, Marian Sterian, Aurelian Iorga, Rodica Panu, Nicole Lungu, Elena Marin si Mihai Caragata.
Preţul biletelor: 8 lei pentru copii si 10 lei pentru adulţi.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola