OSTfest si prinGalati.ro te invita la concurs!

Coordonatele OST FEST 2012: 3 zile de festival, 2 scene, o lista de trupe cu renume (unele in premiera in Romania), 62 de ore de distractie non stop! Evenimentul rock al anului va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti!
prinGalati.ro si OSTfest te invită la concurs. Pentru a te înscrie la concurs tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai like paginii noastre de facebook si sa raspunzi la intrebarea de pe wall si poti castiga un abonament pentru toate cele 3 zile de superconcerte. Concursul incepe astazi, 8 iunie si tine pana miercuri 13 iunie, ora 18. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati prin sms si e-mail. Mult succes!
Povestea OST FEST a inceput in 2010 cand a avut loc la Busteni prima editie a festivalului, continuand cu cea de-a doua editie de la Rasnov, din 2011. Datorita locatiei in care era organizat, timp de 2 ani numele festivalului a fost OST MOUNTAIN FEST, insa editia 2012 a acestuia poarta numele de OST FEST, pentru ca dupa 2 ani de concerte metal OST FEST si-a mutat scena chiar in inima entertainmentului romanesc. Project Events si-a unit fortele cu Cavalleria Events pentru a transforma OST FEST intr-un festival de talia festivalurilor organizate in Marea Britanie sau Germania. Foarte multi straini (chiar si de pe alte continente) vin in Romania pentru acest eveniment. S-au inregistrat foarte multe comenzi de bilete/abonamente din Germania, Polonia, Ucraina, Norvegia ba si chiar din Argentina si Australia. Nume sonore cu milioane de fani si multe alte surprize vor tine capitala treaza intre 15 si 17 iunie!” Alte detalii: In fiecare zi a festivalului pe scena de la Romexpo vor concerta cele mai tari trupe! Pentru cei mai putin rezistenti, care vor dori sa doarma cateva ore, organizatorii vor pune la dispozitie un spatiu special amenajat pentru camping!
Programul festivalului ar arata cam asa:*
15 iunie: MOTLEY CRUE, DIMMU BORGIR, OVERKILL, EXODUS, WHITE WALLS, PSYCHOGOD, ARMIES OF ENLIL, THORNAFIRE, CLAYMORE, WARCHANT, FINSTERFORST, INFECTED RAIN
16 iunie: MANOWAR, EUROPE, TROOPER, HOLYHELL, MYSTERY, DESANT, INCIPIENT, GOTHIC, SYN ZE SASE TRI, ADDICTION, STEELBORN
17 iunie: MOTORHEAD, MEGADETH, W.A.S.P., LAKE OF TEARS, METROCK, REBORN, SHIFTING SANDS, VOODOO, CODE RED, KHORS, TIARRA
*Mentiune: programul afisat in acest moment poate suferi modificari.

 

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola