OST FEST 2013 este anulat!

Dupa cateva luni de munca intensa, sute de mailuri si oferte trimise, reprezentantii Project Events – organizatorii Ost Fest au hotarat ca editia de anul acesta Ost Fest 2013: The Release of the Beasts, din perioada 7-9 iunie sa fie anulata.
„Ne-am dorit ca editia Ost Fest 2013 sa depaseasca cu mult editia Ost Fest 2012. In 2012 am ridicat nivelul foarte mult – Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formatii mari ce au reusit sa transforme Ost Fest in unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate pana in 2012 in tara noastra. Pentru editia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar inainte sa se termine editia din 2012.
Am trimis sute de mailuri si oferte dar din diverse motive nu am reusit sa asiguram alte nume mari care sa vina pe scena Ost Fest in afara de King Diamond.
Trupele mari pe care le doream la festival, sunt ori in turneu in afara Europei, ori au alte angajamente. Cum nu dorim sa inselam asteptarile fanilor Ost Fest, sau sa avem un festival mediocru, preferam sa anulam festivalul de anul acesta. Ne apucam de lucru pentru editia din 2014!”, declara Sorin Sararu, managing partner la Project Events.
Reprezentantii Project Events isi cer scuze pentru toate inconvenientele create si tin sa precizeze ca toti fanii care si-au achizitionat bilete si abonamente pentru editia Ost Fest 2013, isi pot recupera banii incepand cu data de 7 februarie din locatiile de unde le-au cumparat.

OST-FEST-2013

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola