„Ora Pamantului”, si la Galati

Anul acesta, Ora Pământului, o manifestare cu tradiţie pentru stingerea luminilor în mod simbolic, este programată pentru 29 martie, în intervalul 20.30 – 21.30. Gălăţenii sunt invitaţi şi ei să se alăture acestui demers de către Agenţia Pentru Protecţia Mediului Galaţi. „Ora Pământului, cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istorie, continuă tradiţia stingerii luminilor în mod simbolic, dar se constituie, pentru instituţii, organizaţii şi cetăţeni într-o nouă oportunitate de a-şi arăta preocuparea pentru mediu şi capacitatea de mobilizare. 13 oraşe din România s-au înscris anul acesta în Competiţia pentru Capitala Earth Hour organizată la nivel naţional de WWF-Romania, în cadrul campaniei anuale oficiale Earth Hour.
Vă invităm să fim alături de ei, să arătăm că ne pasă  şi să stingem luminile pentru o oră ca simbol al angajamentului nostru de a respecta, proteja şi ajuta Planeta Pământ”, se arată într-un comunicat al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Galaţi.
Earth Hour (Ora Pământului) se sărbătoreşte în România din anul 2009, iar la nivel internaţional din anul 2007, când WWF Australia a organizat prima ediţie a acestui eveniment în oraşul Sydney.  În prezent, această acţiune coalizează o comunitate globală de peste 2 miliarde de oameni.

Picture of Mihaela Gîdei

Mihaela Gîdei

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola