Piesa „Omul cu mârţoaga”, pe 24 aprilie, la Teatrul Dramatic

Spectacolul „Omul cu mârţoaga” de George Ciprian, una din cele mai cunoscute comedii ale dramaturgiei româneşti interbelice, amestec de satiră, idealism şi gravitate, va fi pus in scena la Teatrul Dramatic Fani Tardini în data de 24 aprilie, de la ora 19.00.

omul_cu_martoaga

Echipa de actori, în frunte cu veteranii Marius Bodochi şi Tudorel Filimon, dar şi cu binecunoscuţii componenţi ai echipei de succes a inventivului regizor Dan Tudor, formată din Andrei Duban, Dragoş Ionescu, Afrodita Androne, Orodel Olaru şi Alina Chivulescu, va reuşi să surprindă prin comicul subtil şi abordarea inedită a rolurilor.
Povestea piesei este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă. Arhivarul Chirică, interpretat de Dan Tudor, este un împătimit al curselor de cai. Această pasiune îl face să cumpere o mârţoagă şi să piardă, în urma pariurilor făcute, nu numai banii, dar şi încre­derea propriei soţii (Alina Chivulescu), care îl părăseşte şi pleacă împreună cu un fost prieten, Nichita (Marius Bodochi), dar şi încrederea tuturor celor de care, într-un fel sau altul, depinde soarta sa şi a copiilor săi: directorul şcolii (Tudorel Filimon), proprietarul calului (Andrei Duban) şi inspectorul general (Orodel Olaru ).
Singurii oameni care îi rămân alături sunt Varlam, cel mai devotat prieten (Dragoş Ionescu) şi Fira servitoarea (Afrodita Androne). Finalul spectacolului este cuceritor! Gloaba cumpărată de Chirică ajunge să câştige la curse, Chirică se îmbogăţeşte, iar celelalte personaje încearcă să-i intre în graţii. Farmecul deosebit al interpretării actorilor, comicul absurd, dar şi de situaţie, al autorului George Ciprian, precum şi rafinatul desen regizoral fac din „Omul cu mârţoaga“ un spectacol încântător, un motiv minunat de a veni la teatru. Pretul biletelor variaza intre 50 si 65 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola