Oficial: H&M in Romania din 25 martie 2011

H & M Hennes & Mauritz AB, retailer-ul internaţional de modă recunoscut pentru hainele în tendinţe, la preţuri accesibile, va deschide primele două magazine în România. Acestea se află în două dintre cele mai cunoscute şi mai frecventate centre comerciale din Bucureşti – AFI Palace Cotroceni şi Unirea Shopping Center. Moda de calitate la cel mai bun preţ, pe care H&M o oferă în magazinele sale din toată lumea, va fi de acum disponibilă şi pasionaţilor de fashion din România.
„România este o piaţă foarte promiţătoare pentru H&M şi abia aşteptăm să oferim consumatorilor români modă de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ. Prin intermediul birourilor noastre de producţie avem deja relaţii comerciale de durată cu parteneri din România şi suntem bucuroşi să ne extindem prezenţa la nivel naţional.” declară Karl-Johan Persson, CEO H&M.
Mult aşteptata deschidere a primului magazin H&M din România va avea loc la AFI Palace Cotroceni pe data de 25 martie, la ora 11:00.
Magazinul are două etaje, cu o suprafaţă totală de aproximativ 1.700 de metri pătraţi, şi va fi deservit de o echipă de circa 60 de angajaţi. Al doilea magazin, care se va deschide la Unirea Shopping Center pe 26 martie la ora 11:00, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 2.500 metri pătraţi, iar numărul de angajaţi se ridică la 80.
În ambele magazine se vor regăsi articole vestimentare în cele mai noi tendinţe H&M. Colecţiile pentru femei reinventează hainele clasice, punând accent pe modelele anilor ’60 şi ’70, cu forme scurte şi intens colorate, sau lungi şi elegante. Colecţiile pentru bărbaţi conţin articole care pot fi purtate atât ziua cât şi seara. Se formează astfel versiunea optimă a garderobei bărbaţilor – haine care se potrivesc perfect, îmbinând elementele clasice în combinaţii creative.
Varietatea produselor oferite va reflecta perfect filosofia mărcii H&M – design de top şi capacitatea de a răspunde preferinţelor stilistice ale oricărui client.
Preţurile produselor disponibile în România vor varia între 39.90 RON pentru cămăşi bărbăteşti şi 129.90 RON pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul si pantalonii pentru femei vor fi disponibili la preţul de 89.90 RON, în timp ce cămăşile de damă vor costa 59.90 RON.

Sursa: H&M Romania

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola