O noua editie a SemiMaratonului Galati

Pe 13 septembrie 2015, între orele 8.00 si 12.00, pe Faleza Dunãrii, galatenii iubitori de miscare sunt asteptati la cea de-a doua ediţie a SemiMaratonului Galaţi.

maraton

SemiMaratonul, organizat în scopul strângerii de fonduri pentru sustinerea proiectelor unor organizatii nonguvernamentale locale, cuprinde patru probe: semimaraton (21 km), stafeta (3×7 km), cros (7 km) si cursa popularã (3 km, cursa recomandatã copiilor sub 16 ani).
Taxele de participare sunt în cuantum de 70 lei pentru semimaraton, 50 de lei/persoana pentru stafeta, 50 lei pentru cros si 30 de lei pentru cursa populara. 
Cursa populara este singura proba la care înscrierile si achitarea taxei de participare se pot face si în ziua evenimentului. Cei care doresc sã participe la acest evenimentul sportiv se pot inscrie pana la data de 10 septembrie pe platforma http://semimaraton.fundatiacomunitaragalati.ro/ .
Pe aceastã platformã se regasesc si proiectele propuse de ONG-urile locale, proiecte care au nevoie de suportul comunitatii. Toţi participanţii înscrişi vor primi cip-uri care le vor măsura timpii de concurs.
Primii 200 de înscriși confirmaţi (cu taxa de participare achitată) vor primi cadou şi tricoul oficial al evenimentului. In plus, vor exista şi premii atat pentru primii 3 clasaţi,  la categoriile SemiMaraton, Stafetă şi Cros, care vor primi câte o tableta, precum şi premii de menţiune pentru cei de pe locurile 4-11 de la proba SemiMaraton. 
Sponsorii si partenerii SemiMaratonului Galati sunt: RCS&RDS, EliteGym, ETC Trucks, Selgros, aBeauty, IQBox, intrenoifievorba.ro, Revista Explore, NewYork Crew, Dynamic Selling Group.
Prima editie a SemiMaratonului Galaþi, desfasurata pe 12 octombrie 2014, a reunit 300 de participanti, care au alergat pentru 11 cauze propuse de 10 ONG-uri locale, adunand în total putin peste 20.000 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola