O nouă ediţie a concursului „Juniorii pedalează”

Asociaţia Bike Works organizează duminică, 4 octombrie, o nouă ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii, „Juniorii Pedalează”, în parcarea centrului comercial Auchan din municipiul Galaţi.

Juniorii-pedaleaza-galati-

În acest scop s-au deschis înscrierile pentru copiii, cu vârstele cuprinse între 6 şi 14 ani, care doresc să-şi demonstreze îndemânarea pe bicicletă sau doar să se distreze în cadrul acestui eveniment ajuns la ediţia a V-a. Cei mici vor avea avea de parcurs pe bicicletă un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole – de la simple jaloane, traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui recipient cu apă de la un punct fix la altul, etc. Taxa de înscriere este de 20 lei, însă copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, medalii şi produse oferite de sponsori, iar cei mai buni dintre micii biciclişti vor ridica trofeele ediţiei.
Asociaţia Bike Works promovează mersul în siguranţă pe bicicletă şi de aceea concurenţii nu vor putea participa dacă nu poartă căşti de protecţie. În acelaşi timp, evenimentul se va desfăşura pe un circuit închis, toată zona de concurs din parcare fiind izolată faţă de maşini şi marcată corespunzător. „Proiectul pentru promovarea mersului pe bicicletă în rândul copiilor continuă şi sperăm ca aceştia să vină în număr cât mai mare. Astfel, vom reuşi să le arătăm şi alte moduri plăcute şi mai sănătoase de petrecere a timpului liber.
Cu sprijinul părinţilor şi cu astfel de activităti ne dorim să le oferim copiilor o educaţie sportivă şi să formăm o nouă generaţie activă”, a declarat Loredana Catarama, coordonator al proiectului Juniorii Pedalează.
Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul juniorii.bikeworks.ro , în acelaşi loc putând găsi toate detaliile evenimentului, de la regulament până la program.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola