Cauta
Adauga
Sign In

O nouă campanie „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”, la Galati

O nouă campanie „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”, la Galati

Crăciunul nu este doar o sărbătoare a familiei, dar și un bun pirlej pentru a întinde o mână de ajutor celor nevoiași.

In perioada 1-15 decembrie 2015 se desfasoara o nouă campanie „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”, în cadrul căreia doritorii pot darui diferite daruri pentru a fi oferite, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiilor sărmani din familii cu probleme financiare.
Galatenii cu suflet mare pot aduce, într-o cutie de pantofi, cadouri diverse pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 18 ani. Ce se poate pune într-o cutie de pantofi? Dulciuri (ex. ciocolată, napolitane, bomboane, în termen de valabilitate, nu şi produse perisabile precum iaurt sau fructe), articole şcolare (penare, creioane colorate, caiete, cărţi de colorat, etc.), jucării potrivite pentru vârsta copilului, îmbrăcăminte (fular, mănuşi , pulover, hăinuţe noi sau chiar folosite cu condiţia să nu fie deteriorate), articole de igienă (periuţe şi pastă de dinţi, gel de duş, şampon), o felicitare de Crăciun cu câteva rânduri adresate copilului care va primi cutia cu cadouri, orice alt cadou care credeţi că ar aduce bucurie unui copil sau chiar dvs. dacă aţi fi în locul acelui copil, lumânări aromate, ornamente de Crăciun. O simpla cutie de pantofi se poate tansforma intr-o bucurie imensa pentru un copil orfan. Daca punem in ea un cadou si multa dragoste.
Termenul limita al campaniei este 15 decembrie. Nu ezitati, asadar, sa faceti o fapta buna in spiritul Craciunului si sa donati un cadou intr-o cutie de pantofi. Prin campania ShoeBox – Cadoul din Cutia de Pantofi, sute de copii din judeţul Galaţi au primit un cadou adevărat, un cadou pregătit cu dragoste şi multă atenţie.
Centrele de colectare a darurilor din Galati se afla la urmatoarele adrese: Muzeul de Artă Vizuală Galaţi, str. Tecuci, nr. 7, bloc V3, parter. Program de colectare: miercuri-duminică, orele 10:00-16:00. Persoana de contact – Biriş Simona: 0733001770 si Pink Sheep, str. Siderurgiştilor, nr. 32, SD2, A2, parter. Program de colectare: luni-vineri11:00-17:00, sambata intre orele 10.00 si 12.00.
Persoana de contact: Gabriel Negru – 0748640387.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola