O inedită incursiune în lumea copilăriei alături de „Ursul păcălit de vulpe”, la Teatrul „Gulliver”

ursul pacalit de vulpe

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver”, este din nou timpul pentru magie de poveste, într-un spectacol încărcat de energie, ritm și culoare. Duminică, de la 10:30, „Ursul păcălit de vulpe” e gata pentru cele mai haioase aventuri alături de cei mici.

Îmbinând într-un mod original firul epic al cunoscutei povești „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă, cu spiritul ludic, spectacolul reprezintă o incursiune plină de candoare în lumea minunată a zâmbetelor zglobii, a imaginației și a jocului nestingherit.

Rețeta-i simplă – o poveste îndrăgită, încărcată cu multă magie de joacă, o mulțime de cuburi colorate, cântece zglobii și super ghicitori haioase, completate de un fundal muzical inspirat și plin de voioșie. Se amestecă bine-bine în poiana fermecată a poveștilor, se adăugă energia debordantă a actorilor și, bineînțeles, mai multe animăluțe-jucării. Plus o vulpița pusă un pic pe șotii, care se cam întrece cu gluma: ba ascunde un anotimp, ba îl lasă pe iepuraș fără morcovei. Mai e și un Moș Martin fără coadă, iar asta parcă le întrece pe toate.

Regia și scenariul îi aparțin lui Aurelian Iorga, iar magia spectacolului este întregită de Emilia Furduiu, care semnează scenografia, și de muzica lui Radu Mihalache, cu versuri semnate de Victor Mihalache. Actorii care dau viață personajelor pline de energie sunt: Andrei Ciugulea, Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Valeria Taban.

Astfel, spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” devine o autentică personalizare a jocului și copilăriei, într-o reprezentație încărcată de culoare și vervă la cote maxime.

Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

În plus, spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” se joacă și sâmbătă, 17 iunie, la ora 17:00, pe terasa Shopping City Galați.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele, proiectele și activitatea Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola