Noul Volkswagen Golf 7 va fi prezentat peste câteva zile

Una dintre cele mai populare maşini europene, Volkswagen Golf a ajuns deja la cea de-a şaptea generaţie. Golf 7 va fi prezentat oficial pe data de 4 septembrie, la Berlin, urmând apoi să fie introdus şi la salonul auto de la Paris.

Din informaţiile făcute publice de cei de la Volkswagen, noul Golf va avea dimensiuni ceva mai mari decât generaţia precedentă, însă nu mai mult de câteva zeci de milimetri.

Golf 7 se anunţă a fi mai sportiv şi, din prisma ampatamentului mărit, va intra cu siguranţă în clasa autoturismelor compacte, devenind astfel un concurent pentru Renault Megane sau Ford Focus. De asemenea, caroseria noului Golf beneficiază de multe elemente confecţionate din aluminiu. Astfel, Golf 7 va cântări 1.050 kilograme, cu aproape 100 de kilograme mai puţin decât Golf 6. Volumul portbagajului va creşte şi el de la 350 de litri până la 380. Chiar şi în aceste condiţii, Golf 7 nu se poate compara încă cu Honda Civic sau Citroen C4, care au un volum al portbagajului de 401 şi respectiv 408 litri.

Un avantaj major al noului Volkswagen Golf se anunţă a fi consumul de carburant. Producătorii promit în acest sens un consum mai mic cu 23 %. Totodată, şi preţul de pornire va fi mai mic, cei de la VW anunţând ieftiniri cu până la 7 %. Noua generaţie de la VW Golf mizează foarte mult şi pe elementele de siguranţă, probabilitatea ca producătorii sa vină cu inovaţii care să uimească fiind foarte ridicată.

Până în prezent nu au fost făcute publice încă motorizările disponibile sau performanţele noului Golf 7. De menţionat că nici înfăţişarea maşinii nu a fost dezvăluită, nemţii dorind să păstreze suspansul până în ultima clipă. Adică până pe data de 4 septembrie, atunci când va fi prezentat oficial, la Berlin.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola