Noisia si Tiamat ultimele noutati din cadrul B’estfest Summer Camp 2013

Dupa Chase & Status si SoilworkNoisia si Tiamat  sunt ultimele nume confirmate in programul B’ ESTFEST Summer Camp din acest an! Noisia si Tiamat vor fi prezenti pentru prima data in line-up-ul festivalului ce se va desfasura anul acesta in weekendul 5-7 iulie,  in acelasi B’ESTFEST Park – Tunari.
Originari din Groningen, Olanda, Nik RoosMartijn van Sonderen si Thijs de Vlieger formeaza unul dintre cele mai apreciate trio-uri de muzica drum and bass si dubstep din lume. Influentati de o gama de artisti eclectici precum The ProdigyMiles Davis,Konflict sau Fat Boy Slim, cei trei experimenteaza foarte mult, adesea in set-urile lor intalnindu-se si piese techstep, neurofunk, breakbeat sau chiar house. Talentul si munca lor nu au ramas nerasplatite, de-a lungul anilor acestia primind numeroase premii, printre care si Best Tech Dj in cadrul UK National D&B AwardsBest Producers in cadrul D&BArena Awards si Best Drum and Bass Artist din partea Beatport (cea mai mare comunitate a muzicii electronice din lume).
Noisia a lucrat la o serie de remixuri pentru diversi artisti internationali, cele mai notabile fiind “Alice” (Moby), “Omen” (The Prodigy),“E.T.” (Katy Perry)“Scary Monsters and Nice Sprites” (Skrillex) sau “Raise your Weapon’” (Deadmau5). Trio-ul a colaborat si cuForeign Beggars, cea mai cunoscuta piesa fiind “Contact” care, intr-un timp record, a atins 6,5 milioane de view-uri pe YouTube. De-a lungul timpului, Noisia a participat la nenumarate festivaluri internationale precum Coachella, Dour, Volt, Pukkelpop, anul acesta urmand sa isi adauge in CV si prezenta la B’ ESTFEST Summer Camp.

riginara din Stockhlom, Suedia, Tiamat s-a format in urma cu aproape 25 de ani, inca de la inceput muzica trupei reprezentand un subiect de dezbateri. Folosind o multime de subgenuri de la death metal, doom metal pana la progresiv si gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice si experimentale. “The Scarred People”, cel mai recent album al trupei si totodata cel de-al zecelea din cariera, a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut, bucurandu-se de un real succes printre ascultatorii de metal.
Tiamat a concertat in cadrul unor festivaluri precum Wacken Open Air (Germania), Masters of Rock (Cehia), Metalmania (Polonia), urmand ca anul acesta sa se afle pentru prima data si la B’ESTFEST Summer Camp 2013!
B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival putand fi achizitionate de pe www.MyTicket.ro la doar 150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand. Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV.
Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola