Cauta
Adauga
Sign In

“Noaptea Internaţională a Observării Lunii” la Observatorul Astronomic

„Noaptea Internaţională a Observării Lunii”, fixată în acest an pe septembrie, este un moment dedicat observării Lunii, acest corp ceresc care a influenţat vieţile oamenilor încă de la începuturile timpului.
Eveniment a fost creat pentru a oferi o oportunitate oamenilor de a vedea frumuseţea Lunii şi de a împărtăşi această experienţă cu cei din jur. Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii ”Răsvan Angheluţă” Galaţi este înscris oficial în acest proiect internaţional – International Observe the Moon Night (InOMN), http://observethemoonnight.org/ şi invită publicul începând cu ora 19.00 să ia parte la mai multe activităţi dedicate Lunii.
„Înainte de începerea observaţiilor astronomice vom face o prezentare generală a satelitului natural al Pământului, iar cu această ocazie vor fi prezentate şi câteva imagini cu Luna realizate cu instrumentele Observatorului Astronomic al CMSN Galaţi. Prin Noaptea Internaţională a Observării Lunii sperăm să inducem în public un sentiment de curiozitate cu privire la satelitul nostru natural, Luna”, a declarat muzeograful Ovidiu Tercu, coordonatorul Observatorului Astronomic Galaţi.
Biletul de intrare la acest eveniment este de 3 lei / persoană. Intrarea se va face doar pe la poarta dinspre punctul trecere BAC.
Dacă vremea va fi nevaforabilă, organizatorii îşi rezervă dreptul de a anula observaţiile astronomice.

noaptea-internationala-de observare-a-lunii

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola